H.Regnskab Ebeltoft
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
H.Regnskab Ebeltoft
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Profil

I H. Regnskab har vi styr på det med tal – og vi er også gode til at tale om dem i et sprog, som alle forstår. Vi ser det som vores fineste opgave at sørge for, at jeres økonomi og regnskab kan følge med resten af virksomhedens udvikling. Vi tager os ikke bare af alt det praktiske omkring bogføring, men fører også kommunikationen med leverandører, debitorer og revisorer, så alle parter bliver tilfredse.

Fokus på den enkeltes behov

Med kunder af forskellig størrelse og erhverv, offentlige såvel som private, har vi opbygget et bredt kendskab til mange forskellige brancher og erhverv.

Vi ved at ingen virksomheder er ens, og derfor ynder vi at give jer en skræddersyet pakke, hvor vi varetager netop de opgaver, I har behov for.

Fleksible og moderne arbejdsmetoder

Med H. Regnskab ved jeres side, kan I frit vælge, om vi skal udføre arbejdet på vores kontor eller ude hos jer.

Vi bruger de nyeste og mest effektive regnskabsprogrammer, og med den digitale tidsalder i ryggen kan vi tilbyde løsninger, hvor vi varetager alle jeres opgaver via online korrespondance og dokumentudveksling. Kort sagt, er den fysiske distance ikke nogen udfordring.

H. Regnskab blev etableret i 2007 af ejer, Hjördís Einarsdóttir.
Dansk
Fremragende score
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Smag, Ebeltoft for 8 år siden
Hjórdis assisterer med bogføring og løn for Smag. Det er med stor kvalitet og med en tilgang og ansvarlighed, så man skulle tro hun var medejer af firmaet

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden