Hvert 3. Barn ApS Kongens Lyngby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Hvert 3. Barn ApS Kongens Lyngby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

SKILSMISSE EKSPERTEN - HVERT 3. BARN

Hvert 3. barn hjælper forældre, der står overfor eller midt i en skilsmisse, samt forældre, der efter en skilsmisse er uenige om bopæl, forældremyndighed eller samvær. Vi har specialiseret os i sager hos Statsforvaltningen og kommunen - med fokus på barnets behov.

Vi er et team et professionelle rådgivere, der har fundet sammen for at gøre en forskel. Vores jurister har arbejdet i Statsforvaltningen og ved derfor, hvordan en sag skal håndteres for at få det mest optimale resultat. Vores psykologer har indgående erfaring med skilsmisse børn og familiedynamikker, og kan derfor hjælpe med at friholde dine børn fra konflikten samt påse kvaliteten af det børnesagkyndige arbejde, myndighederne laver.

Ud over viden og høj faglighed lægger vi vægt på empati. At forstå den situation, netop du og dit barn står i, er nemlig en afgørende faktor for at kunne løse de problemer, der kan opstå ved uenighed om barnet eller dets rammer. Et opkald til os gør en forskel – uanset hvor du bor (vi er selvfølgelig landsdækkende).

Certificeringer:

Cand.jur.

Cand.psych.

Læs mere på: h3b.dk
Dansk

Certificeringer

Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden