4.38 / 10 bedømmelser

IDEAH Law House

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Hos IDEAH Law House vil vi gerne gøre en forskel. En forskel, som skal komme til udtryk for dig og/eller virksomheden derved, at vi betragter din sag – uanset størrelse og omfang – som vores egen sag. Hvad mener vi med det?

Vi har gennem klienter fået forelagt eksempler på lejeaftaler, kontrakter, ejeraftaler, vedtægter, købsaftaler m.v., som gang på gang har påvist, at det bagvedliggende forarbejde ikke har haft den fornødne opmærksomhed samt kvalitet og med det resultat, at situationen er eskaleret. I vores optik er det en for alle parter forfejlet tilgang til et godt samarbejde, så derfor tilstræber vi hos IDEAH Law House at gøre arbejdet rigtigt – første gang. Samtidig synes vi, at juridisk rådgivning skal afspejle den reelle værdi af sagsbehandlingen. Derfor lægger vi også vægt på, at vort honorar er transparent og står i forhold til dine forventninger. Hverken mere eller mindre.

IDEAH Law House er en uformel, moderne og for nogle måske sågar utraditionel aktør, når det gælder juridisk rådgivning. Omvendt står vi inde for at udfordre status quo, at tænke i alternative tilgange til løsning af din sag og sidst, men ikke mindst, at opnå et så godt resultat for dig – og evt. virksomhed – som overhovedet mulig.

Hvad vi ikke selv mener at kunne håndtere, kan vi istedet via vore samarbejdspartnere i ind- og udland. Det gælder også i situationer, hvor opgaven går ud over selve den juridiske rådgivning.

Vore medarbejdere står altid klar til en uformel drøftelse af din sag. Kom situationen i forekøbet og aftal derfor et møde allerede idag.IDEAH Law House

Chr. M. Østergaardsvej 4A
8700 Horsens
  • Cand.jur
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Rigtig god oplevelse inkl. god rådgivning og pris

Udarbejdelse af testamente forløb fremragende med Ditte som rådgiver. Jeg føler at hun kom fyldestgørende rundt i sagen og svarede på alle mine spørgsmål og til en meget rimelig honorar.

Mvh
Eamann

- Eamann Cosgrave
Bedømt d. 25/07/2017

Imødekommende med proffesionel kompetence

Følte mig imødegået med mine spørgsmål og usikkerhed. Fik god og kvalificeret hjælp og rådgivning.
Meget hurtig arbejdsgang og tilbuddet blev overholdt.
Vil helt sikkert anbefale til andre.

- Tine Kratholm Westergaard
Bedømt d. 11/07/2017

Meget positiv oplevelse

jeg er yderst tilfreds med den hjælp jeg fik, og det blev lavet så hurtigt som jeg ønskede

- Bodil Rasmussen
Bedømt d. 06/06/2017

Kompetent og hurtig assistance

Meget nemt at bruge IDEAH som advokat i min sag - de gik igang med det samme - gav mig selv muligheden for at vælge hvilken pris model jeg ville have og gav mig en skarp pris i det hele taget

Derudover altid behjælpelige med at forklare de besværlige juridiske ting

- Lone Kejser
Bedømt d. 13/09/2016

Utrolig god behandling og juridisk hjælp!

Jeg kontakte IDEAH Law House i forbindelse med min skilsmisse, fordi jeg havde problemer med at overskue situationen. Deres dygtige medarbejdere fik hurtigt skabt et overblik over hele min situation og fik udarbejdet en aftale med min eksmand. Dette angik både hus, bil, campingvogn, sommerhus, pensioner og bankindeståender. Det skabte stor ro for mig, at de bare tog sig af det hele. Jeg var især imponeret over, at de arbejdede så hurtigt - og selvfølgelig var jeg yderst tilfreds med de noget billigere priser, som firmaet tilbyder! Jeg vil helt klart anbefale IDEAH Law House. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen, hvis jeg får brug for juridisk hjælp igen.

- Vibeke Simonsen
Bedømt d. 29/06/2016

Vi sparede 1,2 mio.

Som virksomhedsejer er det vigtigt, at jeg har fuld tillid til vores samarbejdspartnere - navnlig når det gælder forretningskristiske sager. Det blev til fulde opfyldt hos Ideah Law House. Høj faglighed, hurtig ekspedition (selv i sene nattetimer) og ikke mindst gennemførelse af den rigtige løsning - i en kompleks sag - var kendetegnende for den juridiske rådgivning vi fik. Så tak - vi skal nok komme tilbage.

- CONTIO ApS
Bedømt d. 23/06/2016

Smertefri bolighandel - God service

Min bolighandel gik super fint - professionelt og problemfrit. Mange anbefalinger herfra. Attraktiv pris.

- Benjamin Jakobsen
Bedømt d. 23/06/2016

Proffessionalisme i øjenhøjde

Det var en tryg og positiv oplevelse, at blive mødt af en høj faglighed, som Christopher omsatte til forståelig vejledning i forbindelse med huskøb. Det er anerkendelsesværdig, når jurister evner at formidle kompliceret viden til vores individuelle niveau. Vi vil gerne anbefale firmaet, der udstråler en fin balance mellem engagement og troværdighed. vh Carsten

- Carsten Weber Hansen
Bedømt d. 23/06/2016

Professionelt fra start til slut

Alt kørte perfekt fra start til slut og til den aftalte pris - vi fik endda lidt ekstra for pengene. De er nemme at komme i kontakt med døgnet rundt.

- Jens G.
Bedømt d. 23/06/2016

Godt til prisen

Jeg har fået en god behandling og føler at advokatvirksomheden har et godt produkt til prisen.

- Morten Toft Thomsen
Bedømt d. 23/06/2016