IDEAH Law House Horsens
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews
IDEAH Law House Horsens
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews

Information

Hos IDEAH Law House vil vi gerne gøre en forskel. En forskel, som skal komme til udtryk for dig og/eller virksomheden derved, at vi betragter din sag – uanset størrelse og omfang – som vores egen sag. Hvad mener vi med det?

Vi har gennem klienter fået forelagt eksempler på lejeaftaler, kontrakter, ejeraftaler, vedtægter, købsaftaler m.v., som gang på gang har påvist, at det bagvedliggende forarbejde ikke har haft den fornødne opmærksomhed samt kvalitet og med det resultat, at situationen er eskaleret. I vores optik er det en for alle parter forfejlet tilgang til et godt samarbejde, så derfor tilstræber vi hos IDEAH Law House at gøre arbejdet rigtigt – første gang. Samtidig synes vi, at juridisk rådgivning skal afspejle den reelle værdi af sagsbehandlingen. Derfor lægger vi også vægt på, at vort honorar er transparent og står i forhold til dine forventninger. Hverken mere eller mindre.

IDEAH Law House er en uformel, moderne og for nogle måske sågar utraditionel aktør, når det gælder juridisk rådgivning. Omvendt står vi inde for at udfordre status quo, at tænke i alternative tilgange til løsning af din sag og sidst, men ikke mindst, at opnå et så godt resultat for dig – og evt. virksomhed – som overhovedet mulig.

Hvad vi ikke selv mener at kunne håndtere, kan vi istedet via vore samarbejdspartnere i ind- og udland. Det gælder også i situationer, hvor opgaven går ud over selve den juridiske rådgivning.

Vore medarbejdere står altid klar til en uformel drøftelse af din sag. Kom situationen i forekøbet og aftal derfor et møde allerede idag.
Dansk
Jurist

Certificeringer

Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews
Eamann Cosgrave for 6 år siden
Udarbejdelse af testamente forløb fremragende med Ditte som rådgiver. Jeg føler at hun kom fyldestgørende rundt i sagen og svarede på alle mine spørgsmål og til en meget rimelig honorar. Mvh Eamann

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden