IM regnskab Kastrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
IM regnskab Kastrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Regnskab:
 Vi tilbyder at udarbejde et komplet regnskab, uanset om din virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed eller et selskab.
 Samtidig rådgiver vi omkring nyinvesteringer, forskellige leasing- låne muligheder, skatte forhold, således at den gældende skattelovgivning anvendes optimalt.
 Vi udarbejder og indberetter virksomhedens momsangivelse, så indberetningsfrister overholdes, således at gebyrer ved for sen indberetning undgås.
 Vi udarbejder og indberetter virksomhedens årsrapport, til Erhvervsstyrelsen samt SKAT.
 Alt efter virksomhedsform, omsætning, balance, medarbejdere, m.m. udarbejdes årsrapporter af revisor, registreret revisor, eller statsautoriseret revisor.

Debitor/ kreditorstyring:
 Vi giver din virksomhed overblik over debitorer samt kreditorer. Med debitorstyring undgår du at miste likviditet, på fakturaer der ikke bliver betalt.
 Ved kreditorstyring hjælper vi med at holde styr på dine kreditorfakturaer, så de bliver betalt til tiden, og derved undgår, at få tilskrevet høje renter på det skyldige beløb.

Lønopgaver:
 Vi tilbyder at køre virksomhedens fulde lønregnskab, eller vi assisterer ved opgaver i forbindelse med administration af diverse lønopgaver.
 Ligeledes sikrer vi rettidige overførsler til SKAT, atp, feriekonto, pensionsordninger, etc.

Iværksætteri:
 I forbindelse med opstart af virksomhed, tilbyder vi rådgivning omkring virksomhedsform, samt hele oprettelsesproceduren, hos diverse myndigheder, etc.
 Vi udarbejder forretningsplaner, drifts- og likviditetsbudgetter, samt møde med pengeinstitutter.
 Vi undersøger også alternative finansieringsmuligheder for virksomheden, det kunne eksempelvis være finansiering, eller vækstkaution, gennem Vækstfonden, etc.


Dansk

Certificeringer

Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden