Imali Taastrup
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Imali Taastrup
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Har din virksomhed brug for hjælp til bogføring eller andre økonomiske opgaver, kan Imali med fordel stå for denne del af din virksomhed. Vi sørger for at varetage din bogføring på en professionel, og frem for alt, korrekt måde. Hvis du kontakter Imali, kan vi sammen kigge på, hvilke opgaver du har brug for hjælp til, og du vil samtidig kunne få et uforpligtende tilbud.
Økonomikonsulent

Certificeringer

Dinero-ekspert
Ansvarsforsikring

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Edvard for 8 år siden
Jeg fandt frem til Imali gennem Ageras, så de var i konkurrence med flere andre revisorer. Allerede til vores første møde kunne jeg dog mærke at dette ville være det rette valg. Vi havde et yderst behageligt kundemøde, hvor Jesper tydeligt fik udvidst værdien af Imali. Han kunne svare på mine spørgsmål, passede til mine behov og kom ovenikøbet med gode råd, som vi kunne bruge i virksomheden. Kemien var også i top og man kunne mærke at Imali har fokus på deres kunder. Efterfølgende har Imali være meget nemme at arbejde med, de er altid at nå på telefonen, de løser let opgaver samt hjælper med forklaringerne, så vi også forstår alle elementer. Dertil har de allerede nu sparet og tjent en masse penge ind til virksomheden. Imali får den varmeste anbefaling for deres suveræne kundeservice og værdiskaben for virksomheden. De bedste hilsener Edvard

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden