IP Administration Frederiksberg C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
IP Administration Frederiksberg C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er et kontor med 25 medarbejdere, der hver dag gør vores bedste for, at vores kunder skal opleve god service og omhyggelig administration.

Over 20 års erfaring som ejendomsadministrator i København

Vi har mere end 20 års erfaring med administration og ejendomsservice i København og på Frederiksberg. Den erfaring kombinerer vi med at være i tæt kontakt med vores kunder og være nemme at få fat på.

Hvad kan vi?

Vi kan og skal ikke være alt for alle. Derfor passer vi godt på de kunder, vi har. Vi er bedst til de kunder, som forventer et højt serviceniveau, en smidig kommunikation og lange samarbejdsrelationer.

Vi kommer individuelle behov i møde og tilbyder gennemprøvede løsninger inden for administration og ejendomsservice. Så uanset om du er bestyrelsesmedlem eller ejer af en ejendom, vil du opleve en lettere hverdag.

En del af IP Koncernen

Virksomheden blev grundlagt i 1993 af Poul V. Jensen, som har været med hele vejen. I dag varetager Poul V. Jensen rollen som bestyrelsesformand. IP Administration er koncernforbundet med IP Development, Poul Jensen Ejendomme og IP Online.

Bestyrelsen

IP har en professionel og aktiv bestyrelse, som består af folketingskandidat og formand for landsforeningen af Børns Voksenvenner Poul V. Jensen (formand), CEO i Illums Bolighus Henrik Ypkendanz og partner i Axcel Nikolaj Vejlsgaard.
Dansk
Ejendomsadministrator

Certificeringer

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden