4.57 / 4 bedømmelser

ivaerksaetterjura.dk

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

iværksætterjura.dk yder juridisk rådgivning til iværksættere og små virksomheder, og har specialiseret sig i online selskabsstiftelse og de problemstillinger knytter sig hertil.

Søren Frandsen er uddannet Cand.merc.jur fra Syddansk Universitet, Odense. Han har de seneste 2 år undervist i erhvervsjura på Erhvervsakademi Kolding. Han har deltaget i Advisory board for clubcommander.com og senest deltaget i Connect Denmarks Pitch boards, hvor virksomheder kan pitche deres forretningsideer til et bredt sammensat board af professionelleivaerksaetterjura.dk

Dronningensgade 3
5000 Odense C
  • Cand.jur
  • Ansvarsforsikring
  • Ejendomsadministrator

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Fantastisk oplevelse

Søren fra ivaerksaetterjura.dk hjælp mig med stiftelsen af mit første selskab. Søren er super frisk og man kan regne med ham :)

- Jonas Donbæk
Bedømt d. 06/11/2014

Effektiv og serviceminded

Søren var hurtig til at ordre det praktiske med at få virksomheden registreret og var god til at svare på efterfølgende spørgsmål. Kan klart anbefales.

- Efiware IVS
Bedømt d. 20/05/2014

Super god oplevelse og perfekt service!

Den er service jeg har fået hos IværksætterJura.dk og Søren har været i absolut verdensklasse fra start til slut. 5 store stjerner herfra.

- byEngholm IVS
Bedømt d. 18/05/2014

Fantastisk service & Nu kører mit selskab

Oplevelsen hos ivaerksaetterjura.dk har været intet mindre end fantastisk. Jeg har ingen viden haft på området og Søren har været vildt god til at forklare mig de forskellige aspekter i at oprette et IVærksætterSelskab.

Det betyder at jeg efter kort tids arbejde med Søren nu står med mit første selskab, som overholder alle regler og er registreret fuldstændig korrekt.

De bedste anbefalinger til Søren fra ivaerksaetterjura.dk skal lyde herfra!

- Jonas Donbæk Holding IvS
Bedømt d. 09/04/2014