JB Accounting & Leadership Veksø Sjælland
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JB Accounting & Leadership Veksø Sjælland
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Med vores over 30 års erfaring inden for bogføring, lønadministration og diverse regnskabs opgaver, kan vi varetage en lang række regnskabsopgaver.
Vores filosofi er at regnskab ikke skal være besværligt, men derimod en vigtig del af virksomheden. Derfor hjælper vi små og mellemstore virksomheder, med at varetage regnskabet.
Ved at digitaliserer og automatisere, kan arbejdet blive nemmere for både virksomheden, men også os som bogholdere.
Vi står altid klar til et godt råd, gennemgang af regnskabet eller hvad du har behov for.
Dansk

Om

Personligt citat

"Hvis du lægger nogle krabber ned i en spand med vand, så sker der noget interessant. Når én af krabberne prøver at kravle op af spanden, så begynder de andre krabber at trække den ned. Hvis den prøver at komme op igen, så brækker de andre krabber kløerne på den, og hvis den prøver at komme op en tredje gang, så slår de den ihjel. Dette fænomen kaldes krabbementaliteten" - Af Jesper Bergstrøm

Dette citat ligger os kært til hjertet, fordi samme mentalitet kan man se hos os mennesker, dog ikke i så drabelig udgave. Men stikker du næsen for lang

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunder vælger os, fordi vi altid er til rådighed. Vi fokuserer på at kunden altid er tryg og at der er gennemsigtighed i vores arbejde.
Derudover er vi på forkant, dvs. f.eks. perioden op til moms indberetninger, der får virksomheden en påmindelse, så bilag mm. altid kommer til tiden. Her undgår du at få dumme bøder for overskredne indberetninger.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

For os er god kundeservice, at kunderne får en værdi ud af vores arbejde. Hvis kunden har nye opgaver eller brug for råd, at kunden altid har mulighed for at ringe eller skrive.
Vi bestræber os på altid at være tilgængelige. Således at vores kunder altid kan få den nødvendige hjælp, eller hvis der er akutte behov.
I bund og grund går vi langt for vores kunder. Da vi vil have et godt samarbejde.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi kan hjælpe virksomheder med at vækste ved at der altid er styr på regnskabet. Virksomhederne kan koncentrere sig fuldt ud om det der vækster og det som de tjener penge på, velvidende at vi sidder på den anden side, og altid er klar til at hjælpe eller give en heads up i diverse situationer.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Bogholder
Dinero-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Selvangivelse
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden