4.25 / 1 bedømmelser

Jenlev Regnskab & Bogføring V/ Per Holger Stærmose Jenlev

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Min virksomhed ledes og administreres alene af mig, dvs. et enkeltmandsvirksomhed, som er beliggende i Kolding by. Jeg er uddannet revisor. Min teoretiske baggrunden er en cand.merc.aud og HD i økonomistyring og gennem arbejde hos både registrerede og statsautoriserede revisorer samt årlig kursusaktivitet har jeg opnået en omfattende praktisk erfaring. Tillige har jeg også haft arbejde uden for revisorbranchen som regnskabschef, financial controller og flere interimsopgaver med regnskabs- og skattemæssig assistance til økonomifunktionen i mellemstore/store virksomheder.

Min virksomhed har eksisteret siden 2009 og jeg har kunder (hovdsagelige mindre APSer og enkeltmandsvirksomheder) inden for et bredt felt.Ligesom jeg servicerer kunder rundt i region Syddanmark,

flere kunder i Odense-området og mesteparten af kunder beliggende i TrekantsområdetJenlev Regnskab & Bogføring V/ Per Holger Stærmose Jenlev

Domhusgade 13 St
6000 Kolding
  • Dinero-ekspert

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Ordholdenhed, hurtig og effektiv

Jeg manglede en revisor til at lave virksomhedens årsregnskab, incl. en årsrapport til ErhvervsStyrelsen. Fik kontakt med Jenlev Regnskab og Bogføring, gennem en Ageras.
Per er hurtig og effektiv og leverede et perfekt stykke arbejde, inden for aftalt tid.
Jeg har fundet min samarbejdspartner indenfor revision, og forventer et langt og godt samarbejde.

- Jan Madsen
Bedømt d. 12/08/2016