Jenlev Regnskab & Bogføring V/ Per Holger Stærmose Jenlev Kolding
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Jenlev Regnskab & Bogføring V/ Per Holger Stærmose Jenlev Kolding
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Min virksomhed ledes og administreres alene af mig, dvs. et enkeltmandsvirksomhed, som er beliggende i Kolding by. Jeg er uddannet revisor. Min teoretiske baggrunden er en cand.merc.aud og HD i økonomistyring og gennem arbejde hos både registrerede og statsautoriserede revisorer samt årlig kursusaktivitet har jeg opnået en omfattende praktisk erfaring. Tillige har jeg også haft arbejde uden for revisorbranchen som regnskabschef, financial controller og flere interimsopgaver med regnskabs- og skattemæssig assistance til økonomifunktionen i mellemstore/store virksomheder.

Min virksomhed har eksisteret siden 2009 og jeg har kunder (hovdsagelige mindre APSer og enkeltmandsvirksomheder) inden for et bredt felt.Ligesom jeg servicerer kunder rundt i region Syddanmark,

flere kunder i Odense-området og mesteparten af kunder beliggende i Trekantsområdet
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Jan Madsen for 7 år siden
Jeg manglede en revisor til at lave virksomhedens årsregnskab, incl. en årsrapport til ErhvervsStyrelsen. Fik kontakt med Jenlev Regnskab og Bogføring, gennem en Ageras. Per er hurtig og effektiv og leverede et perfekt stykke arbejde, inden for aftalt tid. Jeg har fundet min samarbejdspartner indenfor revision, og forventer et langt og godt samarbejde.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden