JS Management Greve
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
JS Management Greve
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Virksomheden er baseret på min mangeårige erfaring som ansvarlig for økonomi og regnskab i en række forskellige virksomheder. Det har overvejende drejet sig om produktions- og handelsvirksomheder, men også servicevirksomheder. Desuden har jeg erfaring fra internationale virksomheder gennem ansættelser i både moder- og datterselskaber.
For mig er god kundeservice at være på forkant med rådgivning og advarsel om potentielle problemer. Desuden er god service, at tidsfrister og aftaler overholdes.
Dansk , English , Français

Om

Personligt citat

Omhyggelighed og integritet er uomgængelig.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi vælges på grund af vores engagement i den enkelte kundes forhold samt omhyggeligheden ved bogføringen og regnskabsudarbejdelsen.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

For os er god kundeservice at være på forkant med rådgivning og advarsel om potentielle problemer. Desuden er god service, at tidsfrister og aftaler overholdes.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Ved at sætte os ind i virksomhedens forhold og kombinere det med vores brede erfaring kan vi fremme væksten gennem rådgivning.

Certificeringer

Revisor
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Bogholder
Ansvarsforsikring
Navision-ekspert
Aktier/Obligationer
Ejendomshandel

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Kirsten Marie Holmen. CEO for Magic North AS for 4 uger siden
Magic North AS er et norsk selskap med avdelinger av turismebedriften Magic Ice, både i København, Reykjavik, Kariben St. Thomas og med 4 avdelinger i Norge. Da vi ikke kan lover og regler i de ulike land, var vi ute etter en dyktig regnskapsfører og fikk anbefalt Jan Støttrup hos en stor internasjonal hotellkjede som vi var leietaker hos. Det å få inn Jan Støttrup gjorde at vi fikk inn ønsket kompetanse gjennom en meget analytisk, nøyaktig regnskapsfører som kunne lover og regler. Han ble for oss en dyktig medhjelper som både ga og gir oss relevante, nyttige og lønnsomme råd. Han er flink å peke på de områdene hvor det finnes rom for forbedring. Han har gitt oss løpende analyser og rapporter, slik at vi er i stand til å tilpasse de beslutningene vi trenger for vår bedrift. Vi kan derfor trygt gi Jan Støttrup våre beste anbefalinger

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden