3.60 / 2 bedømmelser

Julian Jensen Advokatfuldmægtig

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Julian Jensen Advokatfuldmægtig

Algade 43 1. sal
4000 Roskilde
  • Cand.jur
  • Advokat

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Lidt kunstig kontakt, som var medvirkende til misforståelser

General fuldmagten var tydeligvis en hyldevare, fra min side set ingen Info, om hvad den som sådan indebærer. Advokaten udfærdigede et yderligere dokument, som jeg ikke helt forstod betydningen af og derfor fravalgte. Her opstod så misforståelsen, idet jeg blev afkrævet betaling for dette. Da jeg gjorde indsigelser, accepterede advokaten, at jeg ikke skulle betale denne del, men på en meget irriteret måde.
Siden har jeg erfaret, at en general fuldmagten gratis kan hentes på nettet, fx. Alzheimer.dk. Jeg troede, at når fuldmagten blev udfærdiget af advokat mod salær, ville der følge orientering med, samt at den ville blive notar-noteret, så den kunne være tilgængelig for fx. Banker og offentlige myndigheder.
Det føles som om jeg har betalt (for mig) forholdsvis for noget jeg kunne have skaffet mig vederlagsfrit - og endda uden rådgivning. Jeg har en udprintet skrivelse liggende, som ligner noget jeg selv kunne have udfærdiget.

- Lillan Albeck
Bedømt d. 23/10/2014

Nemt og smertefrit

Vi har været glade for forløbet. Det gik nemt og smertefrit

- Elisa Vu
Bedømt d. 13/03/2014