Jurafirmaet Jens Hoffmeyer København V
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer København V
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Jurafirmaet Jens Hoffmeyer er et lille kontor, der har valgt at behandle sager inden for et snævert afgrænset sagsområde. Vores kontor ligger på Rådhuspladsen midt i København.

Vi rådgiver inden for de vigtigste områder af privatretten og henvender os primært til private klienter og mindre virksomheder. Vi lægger afgørende vægt på den personlige service og har en klart defineret målsætning. Vi tror på faglighed, kombineret med evnen til at kunne tale et forståeligt dansk. Og vi ønsker, at alle klienter skal føle sig velkomne hos os.

Jens Hoffmeyer er uddannet jurist i 1982. Han har været ansat i Statsskattedirektoratet og har virket som skatterådgiver i det førende revisionsfirma KPMG C. Jespersen. Han har tidligere været advokat for og i Kræftens Bekæmpelse, hvor han har medvirket ved behandlingen af mere end 6.500 dødsboer.

I februar 1999 startede han sin egen advokatvirksomhed med en klart defineret målsætning. Jurafirmaet Jens Hoffmeyer er etableret i april 2012.

Jens Hoffmeyer tager sig af alle aspekter af ejendomshandler og er købers rådgiver fra start til slut.

Han hjælper med alle spørgsmål ved oprettelse af testamenter og behandler med sin mangeårige erfaring alle typer af dødsboer.

Jens Hoffmeyer holder også foredrag om testamenter og kan skræddersy foredraget, så det passer til Jeres virksomhed eller til plejehjem mv.
Dansk
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Ansvarsforsikring
Advokat

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Elsebeth Thinggård Kure for 9 år siden
Det tog meget kort tid, fordi han lyttede til det jeg ønskede. God atmosfære, og ikke særlig dyr.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden