Juristeri Aalborg
Ageras rating star
4.84 / 5 stars 203 reviews
Juristeri Aalborg
Ageras rating star
4.84 / 5 stars 203 reviews

Information

Juristeri tilbyder forskellige former for juridiske ydelser, primært udformning af testamenter og ægtepagter, men også selskabs- og foreningsstiftelse, herunder ikke mindst med tilknyttede ejeraftaler. Vi lægger vægt på personlig rådgivning samt hurtig og professionel sagsbehandling til konkurrencedygtige priser.

Juristeri er lokaliseret i Aalborg, men da rådgivning og nødvendige informationer let kan udveksles via email eller om nødvendigt pr. telefon, kan vi betjene kunder over hele landet.

Juristeri er fuldt ansvarsforsikret hos HDI Gerling.
Dansk , English
Fremragende score
Jurist

Om

Personligt citat

"God juridisk rådgivning behøver ikke koste en herregård - og kan gøres lige så effektivt online"

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger Juristeri, fordi de kan få opgaverne løst enkelt og hurtigt, og oftest uden et personligt møde, og til en konkurrencedygtig pris. Men også fordi de ønsker en personlig behandling af opgaven, fremfor downloadede formularer eller autogenererede papirer, og fordi de ønsker at blive betjent af en erfaren, uddannet jurist med en professionel ansvarsforsikring.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi mener, god kundeservice er at kunne udføre den ønskede opgave, f.eks. et testamente eller en ægtepagt, ti en fair pris og uden unødvendige forsinkelser undervejs.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

I relation til virksomheder arbejder vi primært med ejeraftaler mv., og her er pointen at sikre nogle rammer og spilleregler, så uklarheder og eventuelle uenigheder ikke spænder ben for virksomhedens udvikling.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Ansvarsforsikring

Tjenester

Testamente
Ægtepagt
Samejeroverenskomst
Stiftelse af virksomhed

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.84 / 5 stars 203 reviews
Lene Rasmussen for 2 måneder siden
En rigtig god jurist . Var god til at give råd og vejledning omkring opgaven. Var meget tydlig

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden