Juristfirmaet Simon Juul Odense M
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Juristfirmaet Simon Juul Odense M
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Juristfirmaet Simon Juul yder juridisk rådgivning for private og erhvervsdrivende indenfor alle områder af person- og erhvervsretten. Juristfirmaet har specialiseret sig i udarbejdelsen af de vigtigste forefaldende kontrakter og dokumenter i det daglige liv. Hos Juristfirmaet Simon Juul får du en professionel og personlig sagsbehandling med stor vægt på tilgængelighed og en hurtig behandling af sagen. Firmaets omkostninger er holdt nede på et minimum, hvilket sikrer dig en langt billigere ydelse sammenlignet med andre aktører på området.

Jurist Simon Juul Pedersen

Jeg er uddannet BA.jur. fra Århus Universitet og cand.jur. fra Syddansk Universitet. Efter endt uddannelse arbejdede jeg i en årrække som advokatfuldmægtig, hvor jeg ligeledes gennemførte Advokatsamfundets advokatuddannelse. Jeg har tidligere undervist i forskellige juridiske emner, herunder indenfor det erhvervsretlige område. Jeg er derudover forfatter til en række juridiske publikationer.

Læs mere på: http://juullaw.dk/
Dansk
Jurist

Certificeringer

Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden