4.00 / 3 bedømmelser

JV Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

JV Regnskab henvender sig til selvstændige og mindre virksomheder, der ønsker professionel assistance på freelance basis indenfor områderne bogføring, regnskab og administration til rimelige priser. Enten du kommer med bilagene ordnet i et ringbind eller jeg skal sortere dem.

Her er kunden i centrum og som indehaver er jeg personlig engageret i alle opgaver og sætter en stor ære i at kende alle kunder personligt og møde dem i øjenhøjde. Derfor er døren altid åben, hvis man har lyst til en snak og en kop kaffe, enten man er kunde eller ej. Jeg leverer personlig regnskabsassistance. Her er kunden i centrum.

Som regel afleverer kunderne deres bilag hos mig, hvorefter jeg laver regnskabet. Jeg arbejder selv i C5/Navision. Flere kunder bruger dog web-regnskaber, som jeg så får adgang til og kan opstille et regnskab derfra. Det betyder at afstand ikke er så vigtigt mere.JV Regnskab

Langløkken 6
5220 Odense SØ
  • Bogholder
  • Revisor

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse
  • Revision
  • Skatterådgivning

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Uegnet til opstart og afslutning

Firmaet viser manglende afslutningsevne da b.la. lager primo ikke er medtaget i regnskab. Ved opstart med primo saldo på konto gik det helt galt. Måtte omgående til revisor, og få kvalificeret hjælp.

- Henri bernth Larsen
Bedømt d. 04/10/2021

Sparret mig for en formue

Allerede første år sparrede Jørn mig for 45.000. Der er altid styr på sagerne og han er meget sober i hans tilgang til arbejdet.
Hvis jeg har nogle skattetekniske spørgsmål, som han ikke lige ved, så er der altid en mail dagen efter, hvor det hele er undersøgt og forklaret.
Jeg bruger både Jørn til mit firma og privat. Jeg kan på det varmeste anbefale ham

- Anne Line Pedersen
Bedømt d. 06/04/2016

Jeg kan altid kontakte ham og det betyder meget for mig.

Han er yderst rar og dygtig til sit job. Jeg er glad for mit valg af ham,

- Ana
Bedømt d. 07/11/2014