4.25 / 1 bedømmelser

Keller Advokatfirma

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

**Velkommen til KELLER Advokatfirma.** KELLER Advokatfirma er et full service advokatfirma, der bistår betydende danske og udenlandske virksomheder og privatpersoner. Vi leverer kvalitetsdialog og kvalitetsløsninger med indsigt, indføling og indlevelse i vores klienters behov og situation. Vi er trænede forhandlere og øvede koncipister med mange års erfaring fra virksomhedsoverdragelser og andre kontraktforhandlinger på dansk og engelsk, og lægger vægt på det nære forhold til vores klienter der gør, at vi kan sætte os ind i, hvad vores klienter ønsker og har brug for. Fra køb, salg, og struktureret trimning af virksomheder til bolighandler og forældrekøb yder vi den service, som vores klienter efterspørger og har brug for, hverken mere eller mindre. Vores rådgivning er ikke geografisk begrænset. Vi fungerer lokalt såvel som nationalt og internationalt og kommer selvfølgelig gerne på besøg desuagtet geografi for at få en god indsigt i jeres virksomhed. Med disse ord byder vi velkommen til KELLER Advokatfirma og inviterer til et besøg på vores hjemmeside www.kellerlaw.dk eller www.ciceroleague.com for vores internationale kompetencer, eller til en kop kaffe hos os på Strøget i København eller på Hestetorvet i Roskilde for en samtale om mulighederne.Keller Advokatfirma

Hestetorvet 7
4000 Roskilde
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur
  • Advokat

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God behandling, hurtig og problemfrit

Opgaven var overdragelse og tinglysning af skøde på hus. Keller Advokat firma løste opgaven på få dage til en fair pris. Behagelig samtale over telefonen og via mails. Vil anbefale firmaet til andre.

- Marianne DeVeny
Bedømt d. 29/09/2016