KGR Services ApS Aarhus V
Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews
KGR Services ApS Aarhus V
Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews

Information

Velkommen til KGR Services

Vi har 20 års års erfaring med administration og drift af virksomheder, og du kan stole på os til at levere et loyalt, dygtigt samarbejde med skarpt fokus på din virksomhed.

Med registreret revisor Flemming Rost i spidsen tilbyder vi:

Bogholderi, finans, debitor, kreditor, løn m.v.

Periode- og årsregnskaber samt budgetter og opfølgning herpå.

Aflevering af al materiale til revisor.

Vores ydelser er ikke blot en nødvendig formalitet for vore kunder, men en værdiskabende service, som skaber overblik over økonomien og dermed et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i virksomhedens drift.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Medlem af FSR
Registreret Revisor
Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews
Morten Enevold Vestergaard for 9 år siden
Vi har samarbejdet med KGR Service i ca. 1 år. Tidligere havde vi store problemer med vores bogholderi. Af samme grund, har vi jævnligt skiftet bogholdere, gennem de sidste 5 år. KGR gik ind og analyserede vores problemstillinger, og lavede en ny struktur. Gennem det sidste år er vores bogholderi blevet lagt i en stramme rammer, der sikre at vi kan stole på tallene. Ved aflæggelse af årsregnskab 2013, roste vores revisor det fremlagte materiale til skyerne. Noget vi ikke tidligere har oplevet. Med venlig hilsen Maximus Holding Aps Morten Vestergaard

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden