4.86 / 19 bedømmelser

Kirsten Thøgersen

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Kirsten Thøgersen kan give dig et kvalificeret tilbud.

Erfaren advokat med speciale inden for fast ejendom. Skal du investere i ejerbolig, udlejningsejendom eller lignende hjælper jeg dig gerne. Har indgående kendskab til lejeret, som ofte er aktuelt ved køb eller salg af fast ejendom. Jeg udarbejder og gennemgår gerne både erhvervs- og boliglejekontrakter, så du sikres bedst muligt.
Et andet arbejdsområde er byggeri. Det kan være gennemgang af kontrakter, kvalitetssikring af udbudsmateriale eller sparring omkring udbudsretlige emner evt. kombineret med tekniske forhold.
Har deltaget i udviklingsarbejde inden for byggeri - SBI, Bygherreforeningen og AlmenNet.
Har indtil april 2016 været sagkyndig dommer i Klagenævnet for Udbud.
Underviser i Udbudsloven samt byggeretslige forhold i øvrigt samt kurset Overdragelse af fast ejendom hos Advokaternes HR.
Jeg har en praktisk tilgang til tingene og prøver at undgå at komplicere tingene unødigt.



Kirsten Thøgersen

Gothersgade 11
1123 København K
  • Cand.jur

  • Boligkøb
  • Samejeroverenskomst
  • Boligsalg
  • Lejekontrakt

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God.

Nærværende, behagelig og har ikke noget at klage over.

- Frede Nørgård Petersen
Bedømt d. 02/11/2021

Virkelig en gevinst for os

Kirsten har fra første færd , sat sig grundigt ind i alle dokumenter og sat spørgsmålstegn ved flere beskrivelser i kontrakten , hun har foranledige at der er kommet klarhed over hvornår vi kan, afvise at modtage huset p.g.a. fejl og mangler.
Vi kan varmt anbefale Kirsten , hun har indtil nu være med hele vejen og er en skrap dame, især over vores sælger som er ret amatøragtig .

Vi anbefaler hende til alle som skal købe på projekt

- Sanne Niegsch
Bedømt d. 27/10/2021

En positiv oplevelse at få kontakt via ageras

Kirsten Thøgersen har været hurtig til at tage kontakt til mig, efter jeg valgte hendes tilbud.
Hun var lidt dyrere end de andre, men også utrolig samvittighedsfuld og grundig. Jeg følte mig i meget kompetente hænder og er glad for at jeg benyttede Ageras.

- Hedvig Grønlykke
Bedømt d. 13/06/2021

Super samarbejde med god kommunikation

Kirsten er effektiv, god til at kommunikere, hurtig og rar. En super god advokat og et godt menneske at have i en presset situation. Ærlig hele vejen igennem.

- Mette Krogh Brønnicke
Bedømt d. 24/05/2021

Hun er knivskarp

Kirsten ved hvad hun laver og har gjort det så længe at hun ikke er til at bide skeer med.

Vi skulle igennem nogle uheldige omstændigheder med huskøbet. Vi har mange gange følt os utrolig heldige at vi gik med Kirsten, som svinger sin juridiske tryllestav, når problemerne opstår.

Jeg kan kun give mine højeste anbefalinger til Kirsten, som vi til enhver tid vil bruge igen, skulle behovet opstå.

- Charlotte Smith
Bedømt d. 13/04/2021

Vi har ikke haft noget samarbejde endnu

Ved ikke

- Henrik Lauridsen
Bedømt d. 01/02/2021

Professionel, vedholdende, samarbejdsvillig

Advokat Kirsten Thøgersen hjalp mig i forbindelse med køb af sommerhus. Hun satte sig ind i detaljerne, og jeg var derfor tryg under hele processen at der var styr på juraen.

- Martin Popp Fredslund
Bedømt d. 01/02/2021

Særdeles positiv samarbejdspartner

100 % tilfreds

- Klaus Urbschat
Bedømt d. 04/01/2021

Fuldt tilfreds

Jeg har været særdeles tilfreds med mit samarbejde med Kirsten. Hun er yderst kompetent og faglig, samtidig med at hun sætter kunden forrest.

Alle møder er foregået til tiden og alle deadlines har været overholdt fuldt ud.

Jeg kan fuldt ud anbefale Kirsten til andre og jeg vil da selv benytte mig af hendes service igen i fremtiden.

- Tobias Oliver Ovesen
Bedømt d. 07/11/2020

Strålende

Opfyldt alle forventninger

- Karsten Garder Larsen
Bedømt d. 24/04/2020

God og kompetent rådgivning.

Kirsten gav en god og kompetent rådgivning. Hun skrev og vejledte mig i, hvad man må og ikke må skrive i en lejekontrakt, så den opfylder lejeloven.

- Michael Petersen
Bedømt d. 06/02/2020

Meget professionel og hjælpsom

Kirsten er en meget dygtig og hjælpsom advokat. Vi har brugt hende i forbindelse med huskøb, og som første gangskøber er det super rart at være i trygge hænder. Meget anbefalingsværdi.

- Maria Nøhr Gram
Bedømt d. 03/01/2020

Suveræn hjælp

Kirsten har været en uundværlig hjælp i vores huskøb, hvor vi fik ubehagelige overraskelser, idet at sælger ikke havde overholdt sin loyale oplysningspligt. Kirsten har været suveræn til at vejlede os i hvert eneste skridt af købet og har haft styr på lovgivningen og retorikken i forhold til at stille retmæssige krav til ejendomsmægler. Hun er dygtig og rar at samarbejde med og svarede hurtigt på alle vores henvendelser. Vi kan anbefale Kirsten til alle, da hun tilmed har en fantastisk rolig og hjertelig personlighed.  

- Neli Weiss
Bedømt d. 03/11/2019

En meget positiv oplevelse.

Kirsten har hjulpet os godt igennem vores huskøb, og vi er så glade for, vi valgte hende.
Hun var altid klar på at besvare vores spørgsmål, og var rigtig god til at minde os på diverse, som skulle underskrives osv.

- Janni Harbo Douglas
Bedømt d. 15/10/2019

Rådgivning udover hvad der kan forventes

Vi har haft Kirsten på sidelinjen gennem +1 års søgen efter hus, der både har involveret to huskøb hvoraf det ene fejlede pga. banken samt et potentielt byggeprojekt. Kirsten har været ikke blot en kompetent rådgiver men også en stor støtte udi alle de overvejelser, denne rejse bragte os. Det endte med et huskøb, der gled som smurt.
Vi er Kirsten dybt taknemmelige for hendes grundige juridiske vejledning såvel som for hendes engagement i vores sager - og altid med en varm personlig tilgang, der har budt på gode snakke. Vi anbefaler Kirsten varmt som juridisk rådgiver ifm. huskøb og byggeprojekter.
/Line & Christian Fangholm Bak

- Line Fangholm Bak
Bedømt d. 18/02/2019

Fremragende og tryk samarbejde.

Vi har fået en fremragende behandling på et område, hvor Kirsten Thøgersen er en kapacitet. Vi er blevet fuldt op hele vejen, og alle spørgsmål besvares saligt, korrekt og med et menneske bagved. Jeg kan kun anbefale Kirsten Thøgersen på det varmeste.

- Doris Nielsen
Bedømt d. 26/07/2018

Upåklagelig sagsbehandling.

Jeg oplevede Kirsten Thøgersen som en god og regulær advokat med styr på paragrafferne. Hurtig opfølgning og feedback forklaret på en uhøjtidelig og letforståelig måde. Anbefaler gerne advokatfirma Kirsten Thøgersen.

- Marianne Andersen
Bedømt d. 14/05/2018

Fantastisk og sans for detajler

Jeg benyttede Kirsten ved køb af min ejerlejlighed. Kirsten er utrolig dygtigt, og forklare selv de meste uforståelige regler/paragraffer på en behagelig og forståelig måde. Hun har øje for detaljer og tog hele dialogen mellem mægler, kommune mm., da der var behov for dette. Jeg anbefaler hende på det varmeste og synes virkelig jeg fik værdi for mine penge.

- Christina Nagel
Bedømt d. 28/12/2017

Engageret, hurtige svartider samt god at tale med

Advokatfirmaet Kirsten Thøgersen er god til at sætte sig ind i alle detaljer. Ringer eller skriver man for man lynhurtigt svar på ens spørgsmål, som er i et forståeligt sprog for ikke jura kyndige.

Prisen er bedst på markedet, og kvaliteten er i top, og langt over hvad man kunne forvente sig.

- Michael Popp Petersen
Bedømt d. 19/09/2017