KMC Stenlille
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
KMC Stenlille
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews

Information

Hejsa,
Vi er et lille firma, der tilbyder god og personlig konsulentydelse indenfor bogholderi og regnskab samt CFO services for mindre firmaer.
Det sker til konkurrencedygtige priser ift. de kendte og større revisionsfirmaer. Vi er altid samme person på opgaven og tager ikke ekstra ved personlig henvendelse fra vores kunder til stor tilfredshed hos vores kunder.
Der er stor fleksibilitet i vores set up og kan i de fleste tilfælde hurtigt allokere ressourcer til arbejde, hvis det er nødvendigt.
Vi ser frem til at præsentere os nærmere og er sikker på, at vi kan få et godt samarbejde!

Med venlig hilsen

KMC
Kim Eriksen
Dansk , English , Svenska , Deutsch
Revisor

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælger vores firma af flere årsager.
Hovedårsagen er, at vi altid er tæt på kunden og har en løbende personlig dialog omkring tingene. Det vil altid være den samme person, som man snakker med og som derfor også kender til pågældende virksomhed og personerne. Vi har valgt at prioritere den nære personlige kontakt og sikre en god sparring.
Vi er til at kontakte på de fleste tider af dagen og en løbende rådgivning er inkl. i prisen

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice for os er at man har den samme personlige bogholder/rådgiver hele tiden og man kan kontakte vedkommende på de fleste tidspunkter. Desuden behøver man ikke frygte ekstra store fakturaer, når man ringer og spørger om noget da det er inkl. i vores pris.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi kan hjælpe virksomheden med at vækste ved at løbende rådgive omkring optimeringer af processer og værktøjer ift. bogholderi og regnskaber samt rapportering hvis der er behov for det.

Certificeringer

Bogholder
Revisor
C5-ekspert
E-conomic-ekspert
Dinero-ekspert
Billy-ekspert
Navision-ekspert
Uniconta-ekspert

Tjenester

Bogføring
Rådgivning
Årsregnskab

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
Vælg Det Gode Liv for 5 år siden
Kim er en travl herre. Skyldes nok deadline op til årsregnskab og selvangivelser. Men også meget grundig, meget empatisk og forklare dig tingene sådan så jeg kan forstå tallene og sammenhængen :) Kan kun klart anbefale Kim.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden