4.73 / 8 bedømmelser

Kobstrup Revision

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Kobstrup Revision kan give dig et kvalificeret tilbud.

Kobstrup Revision

Herlev Hovedgade 82 C, 2. sal
2730 Herlev


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Grundig og pålidelig

Anette Petersen er præcis det en bogholder skal være: grundig og pålidelig. Desuden har Anette en imponerende hukommelse, og evner at sætte sig ind i mange forskellige it-systemer og opsætninger, alt efter hvad kunden bruger.
Anette har en fin humoristisk sans, og er en meget behagelig person at omgås.

- Annemette Sønderby, Arbejdsmiljørådgiverne
Bedømt d. 29/04/2016

Meget kompetent allround bogholder

Anette har gennem et par år varetaget det daglige bogholderi og lønadministration for Magnetix i en periode med kraftig vækst i både kunder og nye medarbejdere.
Anette har udført sit arbejde med stor flid, energi og engagement og til vores fulde tilfredshed.
Jeg giver Anette min bedste anbefalinger.

- Steen Østerby, Magnetix A/S
Bedømt d. 29/03/2016

Energi Boost til aflastning

Jeg har igennem de sidste 5 år benyttet Anette som ekstern bogholder til at aflaste vores bogholderi i spidsbelastede perioder.
Anette er dygtig, pålidelig, og overholder altid hendes deadlines.
Derudover er Anette hurtig til at sætte sig ind i nye opgaver og procedure.
Sidst men bestemt ikke mindst - så er hun en meget omgængelig og behagelig person, som har let ved at samarbejde med alle og et positiv "energi-boost" i afdelingen, når vi er aller mest pressede.

- Ulla Langeland Elk
Bedømt d. 16/03/2016

Fantastisk løsning!

Jeg har i en årrække haft glæde af Anette Petersen som bogholder. En fantastisk løsning til virksomheder, der ikke har regnskaber, der kræver en fuldtidsansat. Anette Petersen er yderst kompetent, samarbejdsvillig og er vant til at indgå i forskellige kulturer. Som bogholder er hun vidende og klarer alle de økonomiopgaver, der ligger i virksomheder, med stor konduite. Det er lige fra den daglige bogføring, løn og indberetninger, til kvartalsrapporter og årsregnskaber i samarbejde med revisor. Hendes væsen og humor har også været en stor gevinst i samarbejdet med husets øvrige personale.

- Charlotte Dilling
Bedømt d. 04/03/2016

Fantastisk bogholder

Vi har i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, brugt Anette Petersen som bogholder gennem en årrække. Anette sørger for at alt kører, uanset om det er opkrævninger, betalinger eller den løbende budgetopfølgning. Det giver mig som leder en tryghed om at økonomien kører, samtidig med at jeg får den ledelsesinformation jeg skal bruge til at styre og prioritere indsatser løbende. Anette er en fantastisk bogholder!

- Henrik Garver, Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI)
Bedømt d. 04/03/2016

Yderst kompetent - og god kollega

Foruden at være yderst kompetent er Anette Petersen en god samarbejdspartner og kollega. Anette er vant til – og god til – at indgå i mange forskellige arbejdspladskulturer og bidrage med det, der er nødvendigt. Hos Forlaget Columbus håndterer Anette bl.a. vores løbende bogholderi og økonomiske rapporteringer til direktionen, ligesom Anette har været afgørende i forbindelse med indfasningen af et nyt økonomisystem.

- Anders Hassing, Forlaget Columbus
Bedømt d. 03/03/2016

En fantastisk bogholder!

Anette har i 5 år varetaget al Café Væksthusets daglige bogholderi, indberetning til årsrapport til revisoren og ikke mindst implementeret nyt bogholderi sytem fra C5 til economics. Anette har en stor viden indenfor sit felt og har altid løst alle udfordringer med professionalisme, fleksibilitet og godt humør. Som person er hun dejlig behagelig, ligetil og nem at tale med. Man kan ikke ønske sig et bedre samarbejdspartner! Desværre må vi sige farvel til Anette da Café Væksthuset er ved at blive afviklet af politiske grund.
Mvh
Carrin Renard
Driftsleder, Café Væksthuset, Frederiksberg

- Carrin Renard, Café Væksthuset
Bedømt d. 02/03/2016

Klarer opgaven med et smil

Anette klarer opgaven som deltidsbogholder i vores forening der har statsautoriseret revisor,med et smil og til ug.
jens hennild

- jens hennild
Bedømt d. 01/03/2016