Koby Accounts København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Koby Accounts København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Koby Accounts har rødder i filmindustrien, og har med 10 års erfaring fra filmproduktion samt et netværk af bogholdere og revisoruddannede, efterhånden udviklet sig til at kunne varetage bogholderi, projektregnskaber, budgetter m.v. Vi har derfor en særlig forståelse for film- og mediebranchen og kunstnere generelt,  mens vores erfaring også spænder over andre former for produktions- og servicevirksomheder. Koby Accounts sparrer og samarbejder altid med regnskabskyndige og godkendte revisorer i tungere regnskab- og revisionsopgaver, samt i skatteopgaver.

Om

Personligt citat

Indblik skaber overblik.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunder vælger KobyFilms, da kvalitet og faglig stolthed er grundlæggende i enhver relation. KobyFilms gør meget ud af at opbygge en forståelse for den pågældende virksomhed, og dermed sikre en god kommunikation omkring løsningen af en opgave.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

God kundeservice er først og fremmest når man løser en opgave til den aftalte tid og pris. Derudover er det vigtigt for KobyFilms, at kunden får indsigt og en fyldestgørende forklaring omkring resultatet af det udførte arbejde.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi mener at kernen til vækst ligger i forståelse af den pågældende branche, og ikke mindst kundens position heri.
Et økonomisk overblik er nøglen til at kunne arbejde strategisk med virksomhedens midler, og dermed være i stand til at træffe kvalificerede beslutninger i forhold til vækst.

Certificeringer

Revisor
Billy-ekspert
E-conomic-ekspert
Dinero-ekspert
Navision-ekspert

Tjenester

Bogføring
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Årsregnskab

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden