4.75 / 13 bedømmelser

Købersmægler

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Købersmægler kan give dig et kvalificeret tilbud.

Købersmægler er på 4 år blevet Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Med mere end 1.500 boligkøb gennemført har Købersmægler opnået en massiv erfaring og specialisering inden for køberrådgivning.

Køberrådgivningen udføres i dag af et team på 15 rådgivere, som varetager boligkøberes interesser over hele landet.

Købersmægler er en rendyrket virksomhed som er specialiceret i at stå på boligkøbers side, aldrig på boligsælgers side. Værdierne er tryghed, sikkerhed, tilgængelighed og "det gode boligkøb".

En købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repræsenterer og rådgiver boligkøber i en bolighandel. I takt med at begrebet er blevet mere og mere kendt og anerkendt er antallet af handler, hvor der deltager en købermægler som køberrådgiver for boligkøber, blevet højere. Det er dog stadig en relativt lille andel af danske bolighandler som gennemføres med en købermægler involveret. Det vil vi hos Købersmægler gerne ændre på. Vi mener at der skal en balance i bolighandlen og at boligkøberen i alt for høj grad er ringere stillet end boligsælgeren pga forskellen i “rådgiver-power”.

En købermægler fra Købersmægler fokuserer på hele boligkøbsprocessen lige fra søgning og udvælgelse af de rette boligemner, besigtigelse og vurdering af potentialet, over prisforhandling og vilkårforhandling til godkendelse af handlen og afslutning af denne med tinglysning og refusionsopgørelse. Man får altså en køberrådgiver, som er der for en i hele processen og kan være sikker på, at der ikke er noget der bliver tabt på gulvet. Man sikrer sig altså, at ens interesser på alle områderne er varetaget bedst muligt. Ikke mindst på pris- og vilkårforhandlingen er der rigtig mange penge at spare på boligprisen, hvis man griber det rigtigt an.Købersmægler

Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C
  • Medlem af DE
  • Ansvarsforsikring
  • Ejendomsmægler


  • Bolig - skødeskrivning & køberrådgivning
  • Rådgivning / sparring
  • Entrepriseret
  • Boligkøb
  • Boligsalg

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Godt at have ekspertise på et ukendt marked

Købersmægler var en uvurderlig støtte ved forældrekøb i København, hvor markedet er vanskeligt at navigere i, når man, som jeg, er vant til provinsen.

- Gitte Stilling Stensballe
Bedømt d. 04/02/2016

Købersmægler er en klar anbefaling værd

Jeg har netop benyttet mig af Købersmægler i forbindelse med et lejlighedskøb på Frederiksberg. I korte træk har det været en gennemført positiv oplevelse præget af professionalisme, nærhed til mig som kunde koblet med evnen til at skabe resultater. Der er klarhed omkring, hvad tingene koster, og det er af afgørende betydning af Købersmægler kobler deres egne honorarer direkte sammen med deres evne til at handle prisen på den udbudte bolig ned.
Vores rådgiver, John Wulff, har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Han har været omkring os fra første færd. Har deltaget i besigtigelse af boliger, rådgivet os nøgtern i hele købsprocessen, været fuldt tilgængelig og udfarende, ligesom han formåede at reducere den udbudte bolig i pris, således at vi kom inden for det budget, vi havde at købe for.

Dert åbne spørgsmål er selvfølgelig; "kunne jeg selv have handlet prisen ned og dermed sparet mit honorar? Nej - jeg tror reelt ikke, at jeg ville kunne opnå samme besparelse og slet ikke på den meget korte tid, John kørte forhandlingerne over.

Alt i alt en gennemført og anbefalelsesværdig oplevelse.

Claus fra Frederiksberg

- Claus Wilkki
Bedømt d. 04/02/2016

En god idé til enhver som overvejer køb af lejlighed

Hvis du alligevel skal have en advokat ind over for at læse dokumenterne, så kan du ligeså godt få købersmægler ind over, fordi de kan mere end bare læse dokumenterne igennem.
De forstår også markedet og kender mæglertricksne til forhandling.

Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem mit første andelslejlighedkøb, hvor John har sørget for at læse alle dokumenter igennem, fulgt op på økonomien i andelsforeningen og forhandlet prisen ned på trods af at det er sælgers marked i øjeblikket.
Konceptet med at tage en procentdel af forhandlingsprisen fungerer i min optik godt, da både du som køber og købersmægler, netop vil gøre sit bedste for at få købsprisen så langt ned som muligt.

John har fulgt op og rådført mig igennem hele forløbet, så min varmeste anbefalinger til ham og købersmægler.

- Jon Jul Jørgensen
Bedømt d. 26/01/2016

Top professionel hjælp fra start til slut fra Købersmægler

Fra starten en fremragende, professionel hjælp fra vores kontaktperson John, i forbindelse med køb af lejlighed. Vi har følt os helt trygge hele vejen igennem. Super service, god råd. Tak for det. Vi kan varmt anbefale Købersmægler til andre.
Birgitte N Jensen, København

- Birgitte N Jensen
Bedømt d. 26/01/2016

Helt igennem god service

Vi kontaktede købersmægler.dk ifm. huskøb. En helt igennem behagelig oplevelse med god og kompetent rådgivning. Det gjorde, at vi kunne fokusere på de "sjovere" tinge ved huskøbet og lade dem koncentrere sig om, hvad vi skulle være opmærksomme på i tilstandsrapporten og købsaftalen, at vi overholdte diverse betalingsfrister, refusion og generel opfølgning mellem mægler og os. Det kan helt klart anbefales hvis man som os gerne ville kunne "slappe mere af" ifm. et huskøb.

- Mads Jensen
Bedømt d. 21/01/2016

Super hurtigt og vel udført arbejde

Kort og godt et tillidsfuldt, hurtigt og velovervejet samarbejde, hvor mine krav og og foråbninger til købsprocessen blev opfyldt til fulde. En super hjælp at modtage som køber.

- Kasper Danborg
Bedømt d. 21/01/2016

Super Service!

Rigtig god oplevelse med Købersmægler.dk
Fik et virkelig pænt afslag og kæmpe hjælp til at komme omkring vores huskøb.
Det har været helt uundværligt for os som førstegangskøbere og med små børn (manglede tid), at vi gennem Købersmægler.dk har kunnet købe os til hjælp med at overskue alle de faktorer, der er ved sådan en investering. John Wulff, der var vores mægler, har varetaget kontakten med sælgers mægler, til dels banken samt kommunen, som der også var spørgsmål til. Derudover har han været fuldt tilgængelig og svaret tidligt og sent på mails fra os.
Så Købersmælger.dk får en meget varm anbefaling herfra.

- Lisbeth Madsen
Bedømt d. 21/01/2016

En perfekt og huntig købersmægler

Mange tusinde gange tak for et stort, godt og hurtigt arbejde fra Line Friis-Olsen.
Vi fik bl.a. anbefalet Line fra advokat-hjælp AGERA den 24/8 og hvor er vi taknemmelig for det.
Vi sendte vores papirer til Line sent den 24/8 og næste morgen var Line i kontakt med os, hvor hun også henvendte sig til ejendomsmægleren ang. pris m.m. Vi fik det ikke i første omgang pga. der var kommet en før os.
Men da første køber måtte springe fra, fik vi tilbuddet via Line.
Line har herefter arbejdet hårdt med ejendomsmæler, bank, og de relevante papirer, som der i dag skal til. Og konstant har Line sendt kopi, information og ringet hvis der har været nogle spørgsmål. Det har ikke været et 8-16 job, det har spræt sig over dage og aftner.
I går aftes blev de sidste papirer sendt til sælgers ejendomsmægler.
Så vi kan på alle måder anbefale Line, som en Købsmægler, der er meget hurtig, grundig og dygtig.
Fra os er det et stort og hjertelig TAK

- Ea Vie
Bedømt d. 21/01/2016

Stor hjælp

Vi fik hjælp til at forhandle pris og overtagelse på plads. Vi fik også en god snak om hvordan vi skulle forholde os til valg af egen ejendomsmægler. Det var en stor hjælp med insiderviden, og vi har bestemt sparet mere end vi har givet for servicen.

- Stine Uhrbrand
Bedømt d. 07/09/2015

Professionel og effektiv støtte i boligkøb

Med hjælp fra Købersmægler.dk købte jeg en 3Ver på Frederiksberg med en rabat, som ikke burde være mulig at opnå. Min kontakt hos Købersmægler.dk var både professionel og villig til at lære fra sig, da dette var mit første boligkøb. Derudover var samarbejdet meget behageligt, og føltes trygt og med oprigtig interesse i min gode oplevelse med forløbet. Fuld anbefaling herfra.

- Thor
Bedømt d. 03/09/2015

Fantastisk hjælp til førstegangskøbere!

Vi er glade for at vi valgte købersmægler, som hjalp os helt fra starten. De tog med ud og så huset, hjalp med at prisforhandling og tog efterfølgende af skøde, tinglysning osv.
Vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg ikke havde et hus til de næste mange mange år!

- Morten
Bedømt d. 02/09/2015

Fantastisk og over forventning

Købersmægler var med os gennem hele handlen af vores første hus. Det var fantastisk at have støtte til en ny verden, først til at forhandle prisen og derefter til alt det juridiske, alt dette til en absolut rimelig pris.
Line Friis-Olsen var vores fantastiske hjælper, der valgte at fortsætte med at være vores kontakt person selvom hun holdt ferie. Efter huskøbet var endeligt, fortsatte den gode hjælp og rådgivning bl.a. om håndtering af utilstrækkelig tilstandsrapport og langsom byggesagkyndig da der skulle tegnes ejerskifteforsikring.

- Sara Marie Rubæk
Bedømt d. 11/08/2015

Suverænt

Vi brugte købersmægler ved køb af ejerlejlighed og følte os godt behandlet og hjulpet hele vejen igennem. Kontakten var både via mail og tlf, der kom hurtigt svar på mail og de var til at få fat i når vi ringede. Der var plads til at stille alle "de dumme" spørgsmål og vi fik forklaring og svar på alt og på en super måde. Selv da mægler ikke kendte til området hvor lejligheden lå, kontaktede han en tidligere kollega og indhentede oplysninger til os. I bund og grund en rigtig god oplevelse som vi klart vil anbefale andre.

- Katrine
Bedømt d. 26/05/2015