Køge Regnskab og Rådgivning ApS Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Køge Regnskab og Rådgivning ApS Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Køge Regnskab og Rådgivning ApS ligger ved havnen i Køge, og har klienter i hele Danmark.

Vi tilbyder bogføring, rådgivning, lønindberetning, sparring og regnskabsudarbejdelser for enkeltmandsvirksomheden og selskaber uden revisionspligt. Vi har stor erfaring med både momsregnskab og lønsumsafgifter. Vi hjælper med skattesager, alkoholbevillinger og selvangivelser, samt bankskifte. Skal du starte egen virksomhed, hjælper vi dig med at finde den virksomheds/selskabsform som passer bedst til dine ønsker, og med at oprette den.
Vi laver budgetter og løn, og kan rådgive dig omkring regler og arbejdsgange der giver god mening for netop din virksomhed.
Kommer du ud for sygdom i din virksomhed, hjælper vi dig gerne omkring regler for fastholdelse af medarbejdere og muligheder.
Vi er en lille socialt ansvarsbevidst virksomhed, hvor alle arbejder på nedsat tid. Alle er dygtige til deres arbejde, og har specialiseret sig på hvert deres felt. Vores værdisæt er at have gode arbejdsforhold og god løn, og har derfor også rigtige gode, faste og dygtigt personale og håber vores kunder imødekommer disse værdier.Om

Personligt citat

Din sparringspartner i hverdagen

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi er engagerede og nærværende og kan rådgive vores kunder i hverdagen. Vi har over 25 års erfaring og vi følger løbende op på nye regler og muligheder. Det er muligt at holde online møder og vi modtager gerne bilagene digitalt. Det er selvfølgelig også muligt at holde møder på vores kontor ved Køge havn, lige som vi efter aftale også kommer ud til jer.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi kommer hele vejen rundt om virksomheden. Vi har en god kommunikation og samarbejde med vores kunder. Vi kan godt lide at være vores kunders sparringspartner i hverdagen, og give den nærhed og fortrolighed i regnskabet om hvad der ligger bag, som har betydning for hverdagen

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi arbejder meget med arbejdsgange og struktur og gennem sparring, hjælper vi virksomheder til at få styr på hvordan de driver deres virksomhed, og hvordan de kan forbedre bundlinjen og hvad de har af muligheder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Revisor
Forældrekøb
E-conomic-ekspert
Bogholder
Udlejning
Aktier/Obligationer
VSO/kapitalafkastordning
Ejendomshandel
Solceller

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden