Komplext Aalborg SØ
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Komplext Aalborg SØ
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

KOMPLEXT er et dynamisk og dedikeret advokatfirma med base i Aalborg. Vi lægger vægt på gamle dyder som integritet, etik, moral og – naturligvis – høj faglig dygtighed, men vi bestræber os på at give det hele en ung, uformel og nytænkende indpakning.

Vi ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde og gør en dyd ud af at vores rådgivning til enhver tid bidrager med værdi for vores kunder. Hos os får du altid en ærlig vurdering af din sag!

Vores fornemmeste opgave er at skabe mer-værdi for vores kunder. Uanset hvilke andre interesser, der måtte være i spil, skal vores kunder kunne være trygge ved, at vi vælger den løsning, der er bedst for kunden - hver gang.

Kernen:

Udover fagligheden, er kernen i vores virksomhed nærheden og den tætte, løbende dialog med vores kunder. En tæt relation giver tryghed for kunden og et bedre udgangspunkt for os, når vi skal rådgive og hjælpe vores klienter.

Vi søger i højere grad den rådgivende frem for den konfliktløsende rolle. En dygtig advokat er nemlig ikke nødvendigvis én man først tilkalder, når problemerne er vokset én over hovedet. En dygtig advokat er, i vore øjne, en professionel og kompetent sparringspartner, der, gennem løbende dialog og skarp rådgivning, kan være med til at forebygge frem for blot at slukke ildebrande.

Vi servicerer såvel private som erhvervskunder.

Inden for det private områder beskæftiger vi os primært med Arv/testamente, Familieret, Fast Ejendom, Strafferet og Retssager.

Under erhverv hjælper vi med Selskabsret, Lejeret, Ansættelsesret, Fast Ejendom, Konkurs / rekonstruktion, Iværksættere og Retssager

For mere information, gå til: http://www.komplext.dk/
dansk
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Advokat

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden