Kontorhaj.dk v/Randi Helmer Refsgaard Vodskov
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
Kontorhaj.dk v/Randi Helmer Refsgaard Vodskov
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews

Information

Savner du et bedre overblik over din virksomheds fremdrift samtidig med, at du gerne ser, at din tid går på mere fritid eller på at skabe mere omsætning? Kontorhaj.dk kan hjælpe med alle kontoropgaver grundet en lang og bred tilgang til administration og salg. Jeg har vægtet min erfaring med bogholderi og tilbyder derfor alt indenfor dette, heriblandt: opgørelser af bank og balance, momsregnskab, refusion, debitor- og kreditorstyring.
Jeg har et godt samarbejde med flere revisorer og kan derfor tilbyde en samlet pakke ved behov. Jeg har et stående tilbud om et gratis opstarts møde, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden. Jeg tilbyder uforpligtende timebetaling eller en fast pakkeløsning, det er op til dit behov.
Dansk

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
Thomas Borregaard for 6 år siden
Efter Randi er blevet ansvarlig for vores bogføring har vi minimeret vover bogførings omkostninger med ca 35%. Randi er selvkørende og har stort fokus på at gøre det nemt og effektivt for os. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til hende. Ord der kendetegner Randi: - Fair med pris. -loyal. -pligt op-fyldende. - Nem at samarbejde med. - Høj Service -God faglig viden.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden