4.50 / 5 bedømmelser

Kovsted & Skovgård Statsautoriseret revisionspartnerselskab - Aarhus

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Kovsted & Skovgård servicerer et stigende antal kunder fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Vores målsætning er at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at vore kunder altid er på økonomisk forkant.

Hos Kovsted & Skovgård er vi nærværende og engagerede. Vi er rådgivere for vore kunder, og med forretningsmæssig forståelse tilbyder vi mere end blot en revision. Vi bestræber os på, at vore ydelser skal være værdiskabende for vore kunder.

Det er vigtigt at bruge tiden på det, man er god til. Det gør vi hos Kovsted & Skovgård. Vi holder et vågent øje med din økonomi, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. Vi stiller op til sparring, rådgivning og bistand, når din virksomhed skal udvikles, din strategi revurderes, eller når du afsøger nye muligheder. Kort sagt, vi er meget mere end revision.Kovsted & Skovgård Statsautoriseret revisionspartnerselskab - Aarhus

Vestre Ringgade 61
8200 Aarhus N

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Oprigtige

Meget imødekommende.
Utroligt hjælpsomme.
Vejledende på rigtig mange punkter.

- Erik Schøler
Bedømt d. 22/10/2016

Kanon service og kompetent rådgivning

Michael Bagner har givet en super god service og rådgivning på højt niveau. Vi var pressede på tid ift. omdannelse af selskabsstruktur op til nytår, men Michael udarbejdede dokumenterne og effektuerede de nødvendige registreringer særdeles hurtigt. Desuden var der ingen ekstra fakturering for opfølgende spørgsmål fra vores side, der blev besvaret hurtigt og fyldestgørende på mail og tlf. både i og uden for normal arbejdstid. Varmeste anbefalinger her fra.

- Korrekturselskabet ApS
Bedømt d. 29/01/2016

På ferie

Vi nåede ikke at mødes med firmaet, da vi har haft kontakt med dem i sommerferien. Til gengæld var de villige til at mødes efter ferien og vores dialog har generelt været hurtig og venlig med firmaet.

- Oakster Media
Bedømt d. 15/07/2015

Fantastisk stykke arbejde

Michael Bagner fra Kovsted & Skovgård har bistået os hele vejen gennem oprettelsen af to selskaber og alle de tvivlsspørgsmål vi måtte have(egenkapital, gældsbreve, løn, afskrivninger, licens mellem vores virksomheder osv. + den ene ejer er ikke bosiddende i DK, hvilket også gav nogle spørgsmål).
Desuden har han rådet og vejledt omkring hele konstellationen og generelt været yderst serviceminded.
Vi er så tilfreds med arbejdet der er udført, og vi gælder os til det fremtidige samarbejde

OBS. Vi har specielt været glade for Michaels hurtige svar og korte proces - Vi blev "båret" gennem hele processen

- Jonas Greve
Bedømt d. 27/04/2015

Profesionelle

Til nu helt som forventet.

- Jens Aage Rasmussen
Bedømt d. 06/11/2014