KR Revision Dragør
Ageras rating star
4.45 / 5 stars 8 reviews
KR Revision Dragør
Ageras rating star
4.45 / 5 stars 8 reviews

Information

Ønsker du at holde fokus på at drive din virksomhed?

Vi hjælper med en bred vifte af ydelser indenfor bogholderi og regnskab.

KR Revision startede i 2009. Vi har en revisionsfaglig baggrund, og har tidligere været ansat i revisionsbranchen i mange år.

Vores kunder er meget forskellige. Vi har mange små, nystartede virksomheder, ApS’er, I/S’er og enkeltmandsvirksomheder, men også mange etablerede og større virksomheder. Vores kunders forskellighed gør, at deres behov og problemstillinger er meget forskellige. Det er netop forskelligheden og den enkelte virksomheds særlige behov, der gør det spændende at være en del af KR Revision. Det er særligt motiverende, at identificere problemstillinger og finde en god løsning for alle parter.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade din økonomi til os.

For mange virksomheder er det ikke et krav, at udarbejde et regnskab med en revisionspåtegning. Vi oplever tit, at vores kunder sparer penge ved at vælge os fremfor en revisor. Vi skærer opgaven til, og fokuserer på det der er vigtigt for dig.

Du kan se mere på vores hjemmeside: kr-revision.dk
Dansk , English
Bogholder

Certificeringer

Revisor
Cand.merc.aud.
Medlem af CEREDA
Ansvarsforsikring
VSO/kapitalafkastordning
Aktier/Obligationer
Solceller
E-conomic-ekspert
Dinero-ekspert
Kryptovaluta
Udlejning
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.45 / 5 stars 8 reviews
Alexander Wiberg for 5 år siden
Jeg skiftede til KR Revision da min gamle revisor grundet personlige problemer nedskalerede forretningen væsentligt. Rudi og jeg havde et fint møde og jeg fik indtrykket af at der var styr på tingene. MEN ... Rudi havde forsikret mig om, at jeg ville komme til at betale ca. det samme som jeg havde gjort hidtil, selvom han har en relativt høj timepris på en der kun er bogholder - 500kr+moms i timen - men fordi han, med sine egne ord var så hurtig, ville det ikke blive dyrere for mig. Sanheden er bare at det er blevet ca. 3 gange så dyrt. Når jeg har ringet til Rudi for at stille relativt simple spørgsmål til lovgivning har han til dags dato altid skulle undersøge det. Den grundlæggende viden har ikke været til stede. Jeg har flere gange måtte tilbageholde penge i længere perioder indtil jeg fik redegørelse på de dybt urealistiske timeforbrug han forsøgte at fakturere mig for. Senest fakturerede han et 4 gange så højt timeforbrug som gangen før, på samme antal (ukomplicerede bilag) ifm. indberetning af moms. Dette kunne han godt selv så mystisk ud og indvilgede i at kreditere - MEN hvorfor blev de overhovedet faktureret til at starte med. Jeg har to virksomheder som minder om hinanden i navn, det ene ender dog på IVS. Disse blev der kludret totalt rundt i, så jeg måtte betale for en ændring af navnet for at sikre mig, at Rudi kunne finde ud af det. Rystende. Vi aftalte for over et halvt år siden at han skulle lave en opgørelse over skyldnere fra de sidste år - dette havde han nemlig ikke gjort løbende, på trods af en aftale herom. Jeg har fortsat ikke modtaget den opgørelse. Alt i alt må jeg desværre konstatere at jeg synes at Rudi er dybt uprofessionel, udygtig, overholder ikke deadlines, smider vigtige papirer og kontoudskrifter væk så han skal have dem tilsendt op til 2-3 gange osv osv. Jeg har naturligvis skriftlig dokumentation for alle mine påstande.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden