KrestonSR - Randers Randers SØ
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
KrestonSR - Randers Randers SØ
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi er et statsautoriseret revisionsfirma med fokus på og stor erfaring med at varetage de opgaver som primært ejerledede mindre og mellemstore virksomheder skal have løst. Der er pt. 4 kontorer i vores firma, i hhv. Herning, Silkeborg, Randes og Kolind. Vi arbejder ud fra en tankegang om intelligent rådgivning og konstant optimering med senest tilgængelige arbejdsredskaber. Ved valg af os, vil du du opleve en bevægelse imod større automatisering og digitalisering, hvilket selvfølgelig også stiller krav til det leverede input. Regnskaber og bogføring er standardopgaver, der skal løses godt og professionelt. Vi fokuserer dog også på analysen af forretningsdriften og rådgivning ud fra det, da det erfaringsmæsssigt er det, som kunderne finder mest værdiskabende.

Certificeringer

Godkendt revisor
Medlem af FSR
Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Revisor
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Aktier/Obligationer
Uniconta-ekspert
Dinero-ekspert
VSO/kapitalafkastordning

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Revision
Selvangivelse
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse
Skatterådgivning

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Frank Henningsen for 3 år siden
Jeg var så heldig at finde Michael Daugaard fra KrestenSR gennem Ageras og er super tilfreds med samarbejdet og det arbejde som Michael har leveret. Selvom vi var under tidspres lykkes det Michael at færdiggøre min virksomheds regnskab til tiden før der kom ekstra udgifter. Kan varmt anbefale KrestonSR!

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden