Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Aalborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Aalborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Revisionsfirmaet Kvist & Jensen er stiftet i 1977. Vi har i dag afdelinger i 6 jyske byer og beskæftiger ca. 160 medarbejdere. På kontoret i Aalborg er vi 22 medarbejdere, hvoraf 3 er partnere. Vi er medlem af netværket Revisorgruppen Danmark, der er et landsdækkende netværk af uafhængige revisionsvirksomheder.

Hos Kvist & Jensen tilbyder vi en bred pallette af opgaver, der spænder fra bogholderiservice, lønadministration, regnskabsudarbejdelse, erklæringsafgivelse på årsrapporter, skattemæssig assistance og meget mere. Vi står også klar med hjælp til den digitale omstilling af bogholderiet, så det opfylder de kommende krav i Bogføringsloven.
Dansk

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Hos Kvist og Jensen er vi i øjenhøjde med kunderne, og taler et sprog alle kan forstå. Det gør relationen til vores kunder både tættere og stærkere.

Kvist og Jensen er bygget på værdier som at være tæt på kunden, behandle kunder og kollegaer ordentligt, være ordholdne og flittige samt skabe værdi for kunderne og levere hurtigt og til aftalt tid.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

God kundeservice er, når kunderne får oplevelsen af der er nem adgang til deres revisor. Kunderne skal opleve interesse og engagement fra revisor. Revisor skal levere rådgivning af høj kvalitet og på en måde, som kunderne forstår, og så skal revisor levere opgaven hurtigt og senest til aftalt tid.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi er tætte på kunderne, så kender vi deres mål, visioner og drømme for virksomheden. For Kvist og Jensen er det vores fornemste opgave at medvirke til at fremtidssikre og vækste din forretning - gennem indsigt, viden og sparing.

Det kalder vi Viden Til Holdbar Vækst.

Certificeringer

Revisor
Godkendt revisor
Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Navision-ekspert
Udlejning
VSO/kapitalafkastordning
Cand.merc.aud.
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Bogholder
Solceller
Forældrekøb

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering
Revision

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Nikolai Støvring for 1 år siden
Lige fra første møde med Kvist og Jensen havde jeg en god fornemmelse. Havde nogle forventninger på forhånd som vi fik afstemt på første møde, de er alle blevet overholdt til punkt og prikke. Jeg er meget positiv og ser frem til et godt fremadrettet samarbejde.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden