Larsen Finance Management Frederiksberg C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Larsen Finance Management Frederiksberg C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Larsen Finance Management leverer ydelser til din virksomheds økonomi- og finansafdeling - fra grundregistrering (bogføring) til strategibidrag - i rette mængde og til rette tid.

Som kunde får du leveret de rigtige kompetencer med præcis det nødvendige tidsforbrug - og dermed den rette omkostning for din virksomhed.

Larsen Finance Management leverer:

Økonomichef/ CFO efter behov.

Erfaringen er, at selv forholdsvis store, veldrevne virksomheder - når økonomi-afdelingen er optimeret - har svært ved at give faglige og ledelsesmæssige udfordringer til en økonomichef/ CFO på fuld tid. Samtidig kan den mindre virksomhed få gavn af økonomichef/ CFO - kompetencer ved at købe på deltid. Derfor tilbyder Larsen Finance Management at levere økonomichef/ CFO til din virksomhed med den rette tidsmæssige indsats.

Interim management i økonomi-afdelingen. Opstår behov uventet i virksomheden kan Larsen Finance Management levere interim økonomichef/ CFO , indtil en permanent løsning for virksomheden er fundet - eventuelt som beskrevet ovenfor.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden