0 / 0 bedømmelser

LegalUp

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at LegalUp kan give dig et kvalificeret tilbud.

LegalUp ApS er en erhvervsjuridisk virksomhed, som har speciale i selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, GDPR og juridisk rådgivning målrettet iværksættere, små og mellemstore virksomheder.

Vores mission er bringe juraen ned fra piedestalen, gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver størrelse virksomhed, uanset deres stadie. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en lang række juridiske ydelser, som imødekommer en den enkelte virksomheds potentielle juridiske spørgsmål, hvor der samtidigt er skruet op for optimering af processer, kvalitet og eksekvering men skruet ned for det sædvanelige prisniveau, man kender fra advokatbranchen.

LegalUp arbejder ud fra et fastpriskoncept, som betyder, at vores kunder ikke får nogle ubehagelige overraskelser sammen med fakturaen. Vi har skippet timeprisen, og vores ydelser har derfor én fast pris uanset vores tidsforbrug på opgaven. Derudover er vores priser 60% lavere end de traditionelle advokathuse.

Vi har dog ikke sparet den personlige relation væk, hvorfor vi arbejder tæt sammen med vores klienter fra et så tidligt stadie som muligt for at kunne levere skarpe løsninger, der tager udgangspunkt i virksomhedens situation og interesser.

Med vores koncept ønsker vi at være en tæt sparringspartner og in-house jurist (out of house) lige ved hånden for vores kunder, når de har behov for det, hvilket kan opnås gennem vores abonnementsløsninger.LegalUp

GrowAAL, C. A. Olesens Gade 4,
9000 Aalborg


  • Samejeroverenskomst
  • Stiftelse af virksomhed

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her