LegalUp Aalborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
LegalUp Aalborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

LegalUp ApS er en erhvervsjuridisk virksomhed, som har speciale i selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, GDPR og juridisk rådgivning målrettet iværksættere, små og mellemstore virksomheder.

Vores mission er bringe juraen ned fra piedestalen, gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver størrelse virksomhed, uanset deres stadie. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en lang række juridiske ydelser, som imødekommer en den enkelte virksomheds potentielle juridiske spørgsmål, hvor der samtidigt er skruet op for optimering af processer, kvalitet og eksekvering men skruet ned for det sædvanelige prisniveau, man kender fra advokatbranchen.

LegalUp arbejder ud fra et fastpriskoncept, som betyder, at vores kunder ikke får nogle ubehagelige overraskelser sammen med fakturaen. Vi har skippet timeprisen, og vores ydelser har derfor én fast pris uanset vores tidsforbrug på opgaven. Derudover er vores priser 60% lavere end de traditionelle advokathuse.

Vi har dog ikke sparet den personlige relation væk, hvorfor vi arbejder tæt sammen med vores klienter fra et så tidligt stadie som muligt for at kunne levere skarpe løsninger, der tager udgangspunkt i virksomhedens situation og interesser.

Med vores koncept ønsker vi at være en tæt sparringspartner og in-house jurist (out of house) lige ved hånden for vores kunder, når de har behov for det, hvilket kan opnås gennem vores abonnementsløsninger.
Dansk , English , العربية , Svenska
Jurist

Om

Personligt citat

“For mig er det vigtigt at juridisk rådgivning og opgaveløsning er let tilgængelig for enhver virksomhed, uanset deres størrelse og stadie. Den skal være i øjenhøjde, af høj kvalitet, og så skal prisen være overskuelig. Mine kerneværdier er blandt andre ordentlighed og loyalitet, og disse går vi i LegalUp ApS ikke på kompromis med.” - Kristin Assaad

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælger os, fordi vi er skarpe på kvalitet, eksekvering, forretningsforståelse og pris. Derved kender vi hurtigt vores kunders behov uanset om det er små eller mellemstore virksomheder.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Nærværende og kompetent juridisk rådgivning i øjenhøjde til en skarp pris leveret hurtigt og effektivt.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Et solidt juridisk fundament er essentielt i enhver virksomhed, uanset dens størrelse. Det kan vi hjælpe med, hvorved en virksomhedsejer kan holde fokus på drift og væksten og ikke fare vild i juraen.

Tjenester

Samejeroverenskomst
Stiftelse af virksomhed

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden