Lex Advokater København V
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Lex Advokater København V
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Om selskabet:

Lex Advokater er et ungt og energisk advokatselskab, der med en høj faglig standard yder juridisk rådgivning til både virksomheder og private hovedsagelig indenfor det erhvervsretlige område.

Lex Advokater lægger stor vægt på at yde alle klienter en fleksibel service og gennem den bredt favnende erhvervsjuridiske rådgivning tilstræber Lex Advokater at opnå et indgående kendskab til selskabets klienter, for til enhver tid at kunne optimere rådgivningen til klienten.

På en uformel og forståelig måde yder Lex Advokater en omkostningsbevidst og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer rammerne for et frugtbart og langsigtet samarbejde mellem Lex Advokater og klienter.

Udover tvister reguleret af dansk ret yder Lex Advokater rådgivning om internationale forhold og løser udenlandske konflikter i tæt samarbejde med selskabets udenlandske advokatpartnere. Lex Advokater har derudover samarbejde med en række statsautoriserede revisorer, der kan sikre klienters afklaring af løbende skattemæssige problemstillinger.
Dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Bent Nybo Andersen for 3 år siden
Vores advokat igennem mange år, og med et godt resultat.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden