4.4 / 2 bedømmelser

Lex Advokater

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Lex Advokater kan give dig et kvalificeret tilbud.

Om selskabet:

Lex Advokater er et ungt og energisk advokatselskab, der med en høj faglig standard yder juridisk rådgivning til både virksomheder og private hovedsagelig indenfor det erhvervsretlige område.

Lex Advokater lægger stor vægt på at yde alle klienter en fleksibel service og gennem den bredt favnende erhvervsjuridiske rådgivning tilstræber Lex Advokater at opnå et indgående kendskab til selskabets klienter, for til enhver tid at kunne optimere rådgivningen til klienten.

På en uformel og forståelig måde yder Lex Advokater en omkostningsbevidst og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer rammerne for et frugtbart og langsigtet samarbejde mellem Lex Advokater og klienter.

Udover tvister reguleret af dansk ret yder Lex Advokater rådgivning om internationale forhold og løser udenlandske konflikter i tæt samarbejde med selskabets udenlandske advokatpartnere. Lex Advokater har derudover samarbejde med en række statsautoriserede revisorer, der kan sikre klienters afklaring af løbende skattemæssige problemstillinger.Lex Advokater

H.C. Andersens Boulevard 51, 2. sal
1553 København V
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Møderet for Landsret
  • Møderet for Højesteret
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ansvarsforsikring


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Behagelig personlighed

God service og meget engageret. Kan varmt anbefale Lex advokaterne.

- Jeanette Sigvardsen

- jeanette sigvardsen
Bedømt d. 07/09/2017

Virkelig god rådgivning

Jeg har været yderst tilfreds med den rådgivning og hjælp jeg har fået fra LEX advokaterne.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

- Mette Monrad
Bedømt d. 03/12/2014