4.22 / 6 bedømmelser

LHJ Bogføring ApS

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Har du styr på regnskabet? Kan du genkende følgende:• Du har en virksomhed, hvor din fritid bliver brugt på papirarbejdet. • Du får ikke altid overholdt deadlines med udsendelse af fakturaer og betaling af regninger. • Du glemmer måske at fakturere nogle af dine kunder. • Du har dårlig samvittighed over, at dit bogholderi ikke er ajourført. • Du forstår ikke din selvangivelse og dine skatteforhold. Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af disse punkter, så kan vi hjælpe dig. Vi tager os af alt det administrative, så du har mere tid til kunderne, familien og vennerne. Kort sagt kan vi give dig overskud i hverdagen og mere arbejdsglæde. Med 6 års erfaring som revisor, er vi mere end bogholdere. Vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver – også de større opgaver. Vi er fleksible i vores tilgang til arbejdet, så det er dine behov, der er i fokus. Vi arbejder både hjemmefra og hos dig – og selvfølgelig betaler du kun for selve opgaveløsningen. Vi har efterhånden stor erfaring i oprydningsopgaver, så har du udskudt dit regnskab for længe så kan vi også sagtens hjælpe dig videre. Kontakt os i dag. Vi vil meget gerne arbejde sammen med dig.LHJ Bogføring ApS

Hovedgaden 33
6933 Kibæk
  • Ansvarsforsikring
  • Dinero-ekspert

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Kedelige oplevelser

Jeg kan på ingen måde anbefale LHJ Bogføring!

Vores samarbejde startede positivt ud, hvor det kun var Lena som var i virksomheden. Men i takt med at hun udvidede sin forretning, tabte hun evnen til at skabe kvalitet. Jeg kan nævne en masse fejl, hvoraf du kan læse nogle af dem nedenfor:

Episode 1:
I takt med at vi fik ansatte, skulle Lena og hendes kolleger lave løn for os. Ved gentagne lejligheder var lønnen forkert, hvilket til sidst var decideret pinligt for os som virksomhedsejere. Det var som om, at højre hånd ikke vidste hvad venstre hånd lavede, og alting var brandslukning. F.eks. så havde vi stoppet samarbejdet med en ansat, men pludselig 5-6 måneder senere fik vedkommende udbetalt en normal månedsløn. Det var lige op til årsskiftet, hvorfor vedkommende fik et skattesmæk på grund af dette. Fejlen kunne rettes heldigvis, men vi begriber stadig ikke, hvorfor der pludselig blev udbetalt løn.

Episode 2:
Ved flere lejligheder brugte vi LHJ Bogføring som sparringspartner inden for bogføring, revision, løn m.m. Vi mistede dog tilliden til dem, da de ved gentagne gange kom med forkerte og misvisende råd og anbefalinger. Som ét af eksemplerne kan nævnes, at der var nogle funktionaliteter i vores gamle regnskabsprogram, som desværre ikke var mulige at lave i Economics. Lena afviste kategorisk at det var muligt, men at hun ville finde en anden løsning. Et par dage senere ringer hendes kollega Jeanette og siger, at funktionaliteten findes i Economic, og at det sagtens kan lade sig gøre.
Dette kan virke som en bagatel, men når det sker gentagne gange, begynder man at miste troen på deres faglighed og at de kender de redskaber, som de sidder og arbejde med. Det er helt fair, at man skal tjekke noget igennem, før man udtaler sig om f.eks. nogle ting i Economic. For der er jo mange regnskabsprogrammer. Men hvorfor så ikke bare melde det klart ud, at der er nogen ting man skal læse op på, fremfor bare at svare 100% sikkert og kategorisk, når det så tit viser sig at være forkert efterfølgende.

Episode 3:
Jeg har haft Lena til at lave selvangivelse, hvilket det første år forløb uden problemer. Andet år skulle hun også lave den, hvilket vi aftalte over SMS. Selvangivelsen blev dog aldrig lavet, hvilket resulterede i en bøde på 5000 kr. til mig.
Den nægtede jeg at betale, men Lena afviste (igen) kategorisk, at vi havde en aftale om, at hun skulle lave den. Det viser sig så, at hendes SMS til mig er sendt, mens hun spillede fodboldgolf, og at hun derfor ikke kunne huske det efterfølgende. Både Lena og Jeanette sagde, at jeg jo ikke skulle lave aftaler, når hun spiller fodboldgolf, men i stedet gøre det på mail inden for arbejdstiden.
Det kan de lave fuldstændig ret i, men hvorfor svarer Lena så overhovedet på min SMS? Og hvorfor svarer hun, mens hun spiller fodboldgolf med en smule alkohol i blodet?

Det var virkelig svært at få en indrømmelse ud af Lena, hvilket det i grunden altid er! Efter lang tids tovtrækkeri, blev jeg kompenseret næsten 100% i forhold til bøden. Men ja, ikke i forhold til alt den tid, som jeg havde brugt på at udbedre situationen!

Episode 4:
Jeg har anbefalet LHJ Bogføring til andre, hvilket jeg så inderligt har fortrudt. De har nemlig oplevet det samme med fejl i lønnen, overskredne momsfrister og meget mere...

Lena og Jeanette er rigtig rare og venlige, men på baggrund af ovenstående har jeg ingen faglig tillid til dem og kan derfor på ingen måde give dem mine anbefalinger.

- Mads Hvidberg
Bedømt d. 15/03/2019

Hurtig og kompetent!

Fra første kontakt stod det klart, at Lena var ekstremt hurtig til, at sætte sig ind i hvem jeg var og hvad det var jeg havde brug for.

Lena er ekstremt tjenstvillig og kompetent inden for sit fag. Det har vist sig, at jeg med fordel kan uddelegere flere opgaver til hende end først antaget og dermed spare endnu mere tid og bøvl. Den første opgave jeg afleverede var løst allerede dagen efter til UG+.

Føler mig virkelig tryg og i gode hænder.

Min bedste anbefalinger.

Maiken Kühl
www.unstuck.dk

- UNSTUCK
Bedømt d. 09/06/2016

Personlig og kompetent

Lena var allerede ved det første møde en sikker sparringspartner og klar til at løfte samtlige opgaver, som vi havde. Det er fantastisk at kunne give opgaverne videre til Lena, og så vide disse er i sikre, kompetente hænder.

- JH Media
Bedømt d. 03/05/2016

Hurtig og dygtig til en rimelig pris...

Følte mig i gode hænder og ser frem til yderligere samarbejde.

- Glasgården - Galleri Lyngbye
Bedømt d. 29/06/2015

Kompetent og punktlig

Tingene er altid i orden. Hun er min sikkerhed for at mit regnskab er i orden sådan, at jeg ikke behøver at bekymre mig om den del af min forretning.

- Kloster PcService
Bedømt d. 26/03/2015

Fungerer nemt og særligt at hun selv afhenter bilag på min adresse...

Fungerer nemt og særligt at hun selv afhenter bilag på min adresse...

- Camilla Smed
Bedømt d. 06/11/2014