Lind Advokataktieselskab København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Lind Advokataktieselskab København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

LIND er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver og bistår virksomheder, faglige organisationer og privatpersoner. Vores rådgivning omfatter en række specialområder og de væsentligste erhvervsretlige områder.

ERSTATNINGSRET

LIND har væsentlig erfaring med erstatningsretlige sager og har derfor oparbejdet en værdifuld specialviden på det felt. Vi fører et stort antal retssager på området og har - især inden for personskadeerstatningsområdet - jævnligt principielle sager for Højesteret.

LINDs ekspertise omfatter personskadeerstatning i bred forstand, herunder arbejdsskadeerstatning, patientskader, trafikskader samt produktansvarsskader.

Vi har tillige betydelig indsigt i tilstødende retsområder, herunder forsikringsret og arbejdsmiljøret.

ARBEJDS- OG ANSÆTTELSESRET

LIND leverer specialiseret rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesforhold. Vi fører et stort antal sager for både almindelige domstole og faglige voldgiftsretter.

LINDs ekspertise omfatter individuel ansættelsesret, funktionærret, tjenestemandsret, international arbejdsret, retsforholdene for direktører og andre ledende medarbejdere samt lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelser.

\---

Vi leverer værdibaserede løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og lægger stor vægt på det personlige samarbejde med klienten og dennes øvrige rådgivere.

Læs mere på: http://www.lindlaw.dk
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden