LN Advokater Brønderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
LN Advokater Brønderslev
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

LN Advokater er et selvstændigt advokatfirma, der har kontor hos Nordjyllands største rådgivningsvirksomhed for landbruget – LandboNord.

LN Advokater er et dynamisk og engageret advokatfirma, hvor vi altid sætter kundens ønsker i højsædet. Hos os er værdier som etik, moral og faglig dygtighed en selvfølgelighed, og vores kunder vil opleve, at alle advokatfirmaets medarbejder fra jurister og juridiske medarbejdere til sekretærer gør en indsats for at skabe merværdi for dem.

Hos LN Advokater finder du dedikerede medarbejdere med en bred vifte af kompetencer. På grund af vores fysiske placering, har vi gennem årene opbygget specialist viden inden for rådgivning af landbrug, herunder eksempelvis ved overdragelse og generationsskifte af landbrug, førelse af natur- og miljøsager, risikoafdækning, rådgivning om særlige økonomiske og familiære forhold i landbruget mv.

Hos LN advokater er det vores ambition, at yde nærværende og kvalificeret rådgivning til vores kunder – både i private og erhvervsmæssige relationer.

Læs mere på: http://lnadvokater.dk/
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden