Lokal Revision København V
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Lokal Revision København V
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Vi er et revisionskontor centralt beliggende i Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger 16 medarbejdere.

Udover de klassiske revisionsydelser mv. har vi stor erfaring inden for projekt- og indsamlingsregnskaber og afrapportering til både private og offentlige tilskudsgivere, herunder bl.a. myndigheder og Innovationsfonden.

Derudover assisterer vi en lang række virksomheder i forbindelse med stiftelse af nye virksomheder samt virksomhedsomdannelser, herunder udarbejder vurderingsberetninger og udarbejder alle selskabsretlige dokumenter mv.
Dansk , English
Fremragende score
Statsautoriseret Revisor

Om

Personligt citat

Bæredygtig udvikling er en stor del vores identitet. Lokal Revision har ikke bare en målsætning om at forbedre og udvikle vores medarbejdere og kunders passioner og forretninger, men i lige så høj grad være aktive i forhold til at sikre en bæredygtig udvikling både lokalt og globalt.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder har valgt os, fordi vi ikke kun leverer et regnskab eller selvangivelse, men også på grund af at vi formår at give og yde forståelig rådgivning, gennem indsigt i kundens virksomhed. Vi vægter et personligt og tæt samarbejde højt. Hos os kan kunden få hele pakken, da vi udfører alle administrative opgaver, som følger med at drive virksomhed.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice er, når vi formår at give vores kunder en forståelig økonomisk rådgivning, ved at vi indlever os i kundens forretning. Vi kombinerer en høj faglig rådgivning med empati og menneskelig forståelse.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi har en bred erfaring fra en lang række iværksættervirksomheder, som vi har bistået med økonomiske råd og ageret sparringspartner på deres vej mod vækst. Vi giver dem en tryghed i, at vi varetager langt størstedelen af den administration, som følger med i at drive virksomhed, således vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning - og dermed at opnå vækst.

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Medlem af FSR
Cand.merc.aud.
Revisor
Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring
VSO/kapitalafkastordning
Ejendomshandel
Udlejning
Udenlandsformue
Solceller
Aktier/Obligationer
Forældrekøb
Kryptovaluta
Dinero-ekspert
Navision-ekspert
Uniconta-ekspert
Billy-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Rådgivning
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Thomas Schmidt for 10 måneder siden
God kommunikation. Kan klart anbefales.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden