Lokal Revision København V
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Lokal Revision København V
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews

Information

Vi er et revisionskontor centralt beliggende i Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger 12 medarbejdere.

Vi er en selvstændig virksomhed hvor vi har et motto om god service i et sprog der er til at forstå. Når der er styr på din revision, regnskab, skat og du får kompetent rådgivning, er der rigtig mange andre ting, der også går op. Derfor har vi altid tanke på menneskerne bag ved tallene, og er bevidste om hvad tryghed og tillid betyder for dit overskud i en travl hverdag.

Vi deltager aktivt i FN's 17 Verdensmål og gjorde 2019 bl.a. vores virksomhed co2 neutral, ligesom vi har støttet projekter i udviklingslande til fremme iværksætteri og uddannelse.
dansk , engelsk
Statsautoriseret Revisor

Om

Personligt citat

Bæredygtig udvikling er en stor del vores identitet. Lokal Revision har ikke bare en målsætning om at forbedre og udvikle vores medarbejdere og kunders passioner og forretninger, men i lige så høj grad være aktive i forhold til at sikre en bæredygtig udvikling både lokalt og globalt.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder har valgt os, fordi vi ikke kun leverer et regnskab eller selvangivelse, men også på grund af at vi formår at give og yde forståelig rådgivning, gennem indsigt i kundens virksomhed. Vi vægter et personligt og tæt samarbejde højt. Hos os kan kunden få hele pakken, da vi udfører alle administrative opgaver, som følger med at drive virksomhed.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice er, når vi formår at give vores kunder en forståelig økonomisk rådgivning, ved at vi indlever os i kundens forretning. Vi kombinerer en høj faglig rådgivning med empati og menneskelig forståelse.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi har en bred erfaring fra en lang række iværksættervirksomheder, som vi har bistået med økonomiske råd og ageret sparringspartner på deres vej mod vækst. Vi giver dem en tryghed i, at vi varetager langt størstedelen af den administration, som følger med i at drive virksomhed, således vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning - og dermed at opnå vækst.

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Medlem af FSR
Cand.merc.aud.
Revisor
Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring
VSO/kapitalafkastordning
Ejendomshandel
Udlejning
Udenlandsformue
Solceller
Aktier/Obligationer
Forældrekøb
Kryptovaluta
Dinero-ekspert
Navision-ekspert
Uniconta-ekspert
Billy-ekspert
Bogholder
Samarbejder med godkendt revisor
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Rådgivning
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Allwin Jebahar for 2 år siden
I had a very good experience. I didn't know what to expect to start with and I got to learn quite a bit through the process.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden