4.50 / 3 bedømmelser

LT Regnskab- og kontorservice

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Hos LT Regnskab og Kontorservice giver vi dig personlig sparring og service. Fordelen ved at vælge os er, at du ikke blot får et statisk indblik i økonomien en gang om året, men at vi løbende følger med og altid er klar på at give dig et godt råd og konkrete løsningsforslag.

Prismæssigt er vi absolut konkurrencedygtige og matcher til enhver tid det generelle prisniveau i branchen. Samtidig tilbyder vi faste priser på en fast defineret opgave. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser.

Vi er et lille firma, hvor du ikke bliver glemt eller blot bliver endnu en kunde. Hos os vil du opleve at blive taget meget seriøst, og alle opgaver bliver fulgt helt til dørs. Det er vigtigt for os, at en aftale er en aftale, og at alle opgaver bliver udført i højeste kvalitet.

Derudover er vi fleksible, så vi tilrettelægger vores ydelser efter dine behov. Det synes vi nemlig, giver bedst mening. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så kan vi finde en god løsning sammen.LT Regnskab- og kontorservice

Granlyvej 8
5592 Ejby
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God snak

Jamen venter på det og kan ikke sige noget om prisen endnu. Der er aftalt pris , men ser frem til at se om det passer

- Jens Langkilde Schön
Bedømt d. 08/08/2016

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed, man får en venlig og behagelig service.

- Ingemai's massage og zoneterapi klinik
Bedømt d. 06/11/2014

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed og man får en venlig og og behagelig service.

- Ingemai Kerstine Liff Larsen
Bedømt d. 06/11/2014