Lund Elmer Sandager København V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Lund Elmer Sandager København V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Professionel og rutineret ejendomsadministration

Vi er et rutineret team på 6 ejendomsadministratorer samt 1 bogholder, der professio¬nelt kan hjælpe med at administrere din ejendom eller jeres forening.

Vi har et rigtig godt samarbejde både i afdelingen og på tværs af huset, hvorfra vi gerne søger hjælp med de problemstillinger, der ligger udenfor den almindelige administration.

Hos os tilknyttes alle ejendomme og foreninger en fast ejendomsadministrator. Samtidig er vi ikke større end, at vi alle kender lidt til hinandens ejendomme og kan træde til ved fe¬rie m.v. Vi sørger løbende for at holde os opdateret med retspraksis, ligesom vi naturligt spar¬rer med kollegaer og eksterne rådgivere, så I altid får hurtig og korrekt rådgivning.

Vores erfaring

Vi har flere ejendomsadministratorer med tæt på 20 års erfaring med administration af ejendomme og foreninger. Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark, som er jeres sikkerhed for, at ejendommen/fore¬ningen administreres professionelt og i overensstemmelse med god administratorskik.

Endvidere får I sikkerhed for:

\- At vi har tegnet en professionel ansvarsforsikring.

\- At vores faglige kvalifikationer vedligeholdes og udbygges.

\- At vi har kendskab til ny lovgivning og praksis.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Helle Dyrby Köhn for 9 år siden
Vi blev kontaktet samme dag og de var meget hurtige til at sætte sig ind i problemstillingen. God tilbagemelding og den seriøse håndtering skabte tryghed med det samme. Vi er meget tilfredse med forløbet.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden