0.00 / 0 bedømmelser

Lundquist Consult

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Lundquist Consult er Eric Lundquist. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 1981.
Jeg udfører alt indenfor bogholderi, så som bogføring af finans, debitor og kreditor styring. Momsregnskab og indberetning af EU moms samt indberetninger til Danmarks statistik mm. Jeg arbejder med klienter der er nystartede og enkeltmands virksomheder til virksomheder med op til 100 milioner i omsætning. Jeg ønsker ikke at have ansatte. Jeg har derfor et godt netværk af små og store revisions firmaer til at foretage den årlige revision og års rapportering til SKAT når det kræves. Jeg udføre mit arbejde med passion og fokusere på at lave en overskuelig stuktur og rutiner på de opgaver jeg skal løse, således at tidsforbruget mindskes og alle terminer og deadlines overholdes.
Jeg er specialist i Følgende regnskabs systemer: e-Conomics, Visma Stellar, Axapta, SAP Business One og XENA. Jeg har selvfølgelig kendskab til Dinero og andre systemer. Jeg er hurtig til at lære nye systemer, da jeg har arbejdet med database programmering siden 1986 med udvikling af egne interne systemer til produktion og tidsstyring.


Lundquist Consult

Ålekiatevej 65
3250 Gilleleje

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Lønhåndtering

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her