4.20 / 2 bedømmelser

Luni Registreret Revisionsanpartsselskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

LUNI REVISION blev etableret i 1994.

Firmaets indehavere er de registrerede revisorer Vita Gunborg og Ole Lund Pedersen som før etableringen havde mere end 20 års erfaring fra ansættelse hos statsautoriserede revisorer.

Vor klientmålgruppe er personlige virksomheder, selskaber, fonde, foreninger o.l., der drives efter ærlige og redelige principper.

Vi påtegner ikke kun regnskaber, vi yder også bogføring, revision regnskabsassistance, budgetlægning og mange slags rådgivning.

Vi deltager gerne i forhandlinger med banker, finansierings- institutter, told & skat, og andre af klientens samarbejds- partnere, for at sikre vore klienter en betryggende behandling og retfærdighed.

Vi dækker et bredt klientel, men ikke brancher, hvor vi ikke føler os på hjemmebane.

Vi rådgiver helst løbende hen over året, ikke kun ved regnskabsudarbejdelsen, så er det mange gange for sent.

Vi passer på at revisorudgiften svarer til klientens ønsker og forventninger.

Vi opfatter ikke klientens spørgsmål som et problem, men som

en udfordring.Luni Registreret Revisionsanpartsselskab

Farum Hovedgade 44
3520 Farum
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Tilfreds

Jeg valgte Luni revision fordi de har god erfaring med enkeltmandsvirksomheder og inden for vores branche. Vi har tilknyttet en fast medarbejder, der derfor kender vores behov.

Rent pris mæssigt funger det godt at de tilbyder en lang række services som er basseret på et estimeret time forbrug og en fast time sats. Det gør det mere gennemskueligt, hvad der er vi betaler for at at vi ikke betaler for noget der behov for. Det er nemt at vælge til og fra.

- Mette Anderson
Bedømt d. 10/08/2016

Professionel, imødekommende og kompetent

Forstod med det samme hvilken form for rådgivning vi eftersøgte (udover almindelig regnskab- og bogføringshjælp). Virker meget lovende, allerede på det første uforpligtende møde fik vi god brugbar her-og-nu rådgivning.

- HP Precision
Bedømt d. 08/06/2015