M M Regnskab Hillerød
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
M M Regnskab Hillerød
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

MM Regnskab og Rådgivning er en mindre virksomhed med fokus på at levere administrative ydelser.
Vi er et team på 3 rådgivere, og besidder følgende kompetencer: Cand.merc.jur, Diplom i Skat, HD-regnskab, HD-organisation (ledelse og HR), regnskabassistent samt lægesekretær. Vi har derfor et bredt kendskab til det at drive virksomhed og mange års erfaring med at udføre de administrative opgaver i en virksomhed.
Vi assisterer med opstart af virksomheder med alt fra registreringer hos Erhvervsstyrelsen til det første færdige årsregnskab/årsrapport. Vi rådgiver vækstvirksomheder om økonomi, HR og ledelse og assisterer gerne med løsning af opgaverne i vækstperioden, indtil virksomheden har nået en størrelse, hvor de ansætter interne administrative medarbejdere.
Vi udfører løbende bogføring for virksomheder i forskellig størrelse, udarbejder budgetter og udarbejder rapporter til brug for efterfølgende budgetstyring, opstiller årsregnskaber/årsrapporter for virksomheder uden revisionspligt, klargører årsrapport til revision hos godkendt revisor, samt varetager lønadministration.
Som potentiel kunde hos os skal du vide, at vi vægter højt, at du kan vende hele dit fokus på den ydelse, som din virksomhed leverer, så sørger vi for, at der altid er styr på deadlines i forhold til økonomi.
Hos os er det vigtigt, at du ringer, når du er i tvivl om noget i relation til din virksomheds økonomi. Derfor er det gratis at ringe os op og få en snak.
Dansk
Fremragende score
Revisor

Om

Personligt citat

Vi finder i fælleskab frem til den løsning, der passer til din unikke virksomheds behov.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Generelt har vores kunder en følelse af at være i trygge hænder og at vi er til rådighed, når der er brug for det.
Da vi har et bredt kendskab til det, at drive virksomhed, oplever vi ofte, at vores kunder bruger os til den daglige sparring omkring økonomi og vækst.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever, at vi interesserer os for dem og deres virksomhed. Vi skal være tilgængelige - også på de tidspunkter på dagen, hvor den mindre virksomheds indehaver, har brug for at stille spørgsmål.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

I en vækst virksomhed er det vigtigt at økonomien følger med. Vi kan sørge for at gøre regnskabstal tilgængelige i en form, som der kan træffes beslutninger udefra, vi kan assistere med at sikre den nødvendig dokumentation, når der skal sikres ekstern kapital i en vækstperiode, vi kan rådgive om investeringer og vi kan assistere med ledelsessparring omkring udvidelse af medarbejderstab.

Certificeringer

Revisor
Dinero-ekspert
Bogholder
Ansvarsforsikring
Cand.merc.jur.
Navision-ekspert
Aktier/Obligationer
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Helga Binder for 8 måneder siden
God kommunikation i starten, men der kom ikke nogen opfølgning. God forklaring hvordan det foregår og hvad der sker.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden