4.88 / 30 bedømmelser

Maack & Partnere

Find den bedste specialist til din opgave
Fortæl os om dine behov, og vi matcher dig med 3 specialister nær dig

Maack & Partnere driver virksomhed i overensstemmelse med god skik for juridisk rådgivning, hvorfor vi blandt andet udfører vores hverv grundigt, samvittighedsfuldt, og i overensstemmelse med hvad berettigede hensyn til klientens tarv tilsiger.

**Vi bliver af vores klienter husket for at levere høj kvalitet til en fair og overkommelig pris.**

Vores mål er at yde rådgivning på højeste faglige og etiske niveau tilpasset klientens situation og behov.

Vi vil være tilgængelige, når vores klienter har brug for rådgivning.

**VÆRDIER**

**Viden:** Viden er vores værktøj. Vores rådgivning tager sit afsæt i vores meget velfunderede juridiske faglighed og analyse. Høj faglighed og kvalitet er de vigtigste succeskriterier for os. Vi tilstræber at give vores klienter det absolut stærkeste fundament for beslutningsdygtighed og handlekraft. Dedikation: Vi brænder for det vi gør. Vi har hjertet med, når vi løser vores opgaver, og vi yder det ekstra, der skal til, for at give vores klienter de bedste resultater og den mest optimale service.

**Forståelse for forretning:** Vi mener, at en god forretningsforståelse er en essentiel forudsætning for at kunne yde en effektiv, værdiskabende og optimal juridisk rådgivning Loyalitet: Vi er loyale over for vores klienter. Vi bakker vores klienter op og er klar til at yde en ekstra hjælp, hvis der er behov for det. Vi er ikke bange for at gå forrest og tage ansvar for at sikre vores klienters interesser og den hermed forbundne succes. Vores forhold til klienten er bygget op omkring tillid, loyalitet og fortrolighed.

**Tilgængelighed:** Vi er altid til rådighed for vores klienter. Vi gør meget ud af at etablere et godt, tillidsfuldt og behageligt forhold til vores klient. Vi ønsker, at vores klienter oplever en servicenorm, der er ud over det sædvanlige. Vi har ikke noget i mod at udvise en ekstraordinær fleksibilitet, såfremt det resulterer i, at vores klienter føler en større tryghed og sikkerhed.

**Innovation:** Vi ønsker at gøre op med de klassiske dyder, der præger og tynger advokatbranchen. Vi er på forkant med fremtiden og frygter ikke at vælge nye retninger, der giver flere muligheder, mere unikke løsninger og bedre resultater. Vi ønsker at udnytte vores fulde potentiale og udfordre normerne inden for branchen, hvilket bunder i vores meget innovative tankeform.Maack & Partnere

Sundevedsgade 18, st. th.
1751 København V
 • Cand.jur
 • Ansvarsforsikring
 • Ansvarsforsikring


 • Bolig - skødeskrivning & køberrådgivning
 • Kontrakter
 • Søgsmål (anklage)
 • Søgsmål (forsvar)
 • Civile retssager
 • Inkasso
 • Erstatningssager
 • Økonomi / skat
 • It-ret
 • Aftale & handelsret
 • Diverse rådgivning
 • Lejeret
 • Udlændingesager / immigration
 • Udarbejdelse af advokatbrev
 • Uretsmæssig behandling
 • Ægtepagter
 • Øvrigt erhverv
 • Erhverv - Patent
 • Varemærker
 • Ejeraftale
 • Virksomhedsoverdragelse
 • Rekonstruktion
 • Erhvervskontrakter
 • Likvidation / konkursbehandling

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Målrettet og personlig løsning på opgaven

Jeg har fået hjælp af advokat Samer til en lejekontrakt i forbindelse med udlejning af værelser. Opgaven er løst 100 % som vi ønskede, og vi fik et produkt, vi kan anvende operationelt. Prisen var yderst favorabel

- Inge Nørskov
Bedømt d. 21/12/2017

Den HELT rigtige hjælp til en meget fin pris

Jeg har fået hjælp til at udarbejde lejekontrakt og husorden
til værelser, vi skal udleje. Vi fik en utrolig fin hjælp til et værktøj (skabelon til kontrakt), vi kan bruge fremover

- Inge Nørskov
Bedømt d. 15/12/2017

Et rigtig godt forløb

Jeg har haft en virkelig god proces med Samer Abou Taha fra Maack & Partnere. Han var venlig imødekommende og talte et letforståeligt sprog uden for meget advokat-lingo. Han forstod straks opgaven og løste den til min fulde tilfredshed på kort tid.
Jeg vil ikke tøve med at bruge firmaet en anden gang.

- Bent Østergaard Olsen
Bedømt d. 14/12/2017

En hurtig og effektiv process

Jeg har anvendt Maack & Partnere i forbindelse med mit boligkøb. Hele processen har været smertefri og glidende og jeg har derfor været aldeles tilfreds med det advokatarbejde jeg har fået leveret af Maack & Partneres medarbejdere.

Min sag var en lidt kompleks en af slagsen, da vi havde problemer med at få tinglyst skødet uden anmærkninger, grundet komplikationer hos sælgers bank. Jeg har igennem dette forløb, fået den ALLER BEDSTE vejledning samt rådgivning. Jeg har hele tiden haft følelsen af, at de har brændt for at kæmpe min sag og jeg har været i trygge hænder, som i sidste ende sluttede i min favør! :-)

Det har alt i alt, været en yderst tilfredsstillende oplevelse at have været kunde hos Maack & Partnere, og derfor kan jeg kun give mine VARMESTE anbefalinger!

- Durmisi
Bedømt d. 13/12/2017

God oplevelse

Jeg fik kontakt til Samer, som skulle hjælpe mig med nogle juridiske omfatninger indenfor boligkøb og hjælp til gennemgåelse af boligaftale.

Min oplevelse med Samer var under hele processen professionelt og grundigt. Jeg er nu godt klædt på til mit næste boligkøb.

Brightmedia

- Cihan
Bedømt d. 13/12/2017

God rådgivning samt kompetent sparringspartner

Jeg har været meget glad for min oplevelse med Maack & Partnere, som har stiftet min virksomhed, udarbejdet en ejeraftale for mig, og forhandlet min lejekontrakt på plads samt assisteret med åbning af bankkonto m.v.

Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

- Beauty & Nails Lounge
Bedømt d. 05/12/2017

Kompetent og professionelt

Maack & Partnere gjorde et fantastisk job, på en kompleks sag. De formåede at gennemføre en svær tinglysning af et skøde, med en part der ikke kunne underskrive digitalt. Servicen var overtruffen og ydelsen kompetent. 5 stjerner herfra, jeg er ikke i tvivl om at jeg vil vende tilbage og gøre brug af deres ydelser i fremtiden.

- Salih Baran
Bedømt d. 10/08/2017

Effektiv

.

- Lea Lassen
Bedømt d. 02/08/2017

Super Samer

Jeg har kun godt at sige om Samer som både menneske og advokat. Han er yderst skarp og præcis i sine skriv, er et venligt og forstående mennesker, der ligeledes opfatter hurtigt!

- Lotte Brøns
Bedømt d. 28/06/2017

Fremragende service

Jeg havde et krav i mod mig, og Samer Abou Taha fra Maack & Partnere vandt sagen for mig mod modparten. Jeg er så glad for at han løste sagen hurtigt og effektivt for mig. Kan varmt anbefale kontoret.

- Belal
Bedømt d. 24/06/2017

Voldssag

Yderst professionelt firma, jeg følte i min sag jeg stod lidt alene indtil jeg gik ind af døren til 2 meget professionelle advokater, de gjorde alt for jeg skulle frifindes og gøres klar til retssagen og de kæmpede min sag og jeg blev frifundet, vil helt sikkert anbefale firmaet til andre der har brug for hjælp.

- Søren Larsen
Bedømt d. 23/06/2017

Præcis og professionelt rådgivning

Jeg har som klient oplevet en nøjagtig gennemgang af mit problem og en vejledning i denne, som jeg har kunne følge. Det vil sige fået den nødvendige materiale med og fået dette forklaret, således at jeg har kunne agere optimalt. Ved at følge dette har sagen udviklet sig betydeligt hurtigere end lovet af Maack & Partnere med det resultat at problemet er blevet løst succesfuldt til halvdelen af den lovede tid.

Alt i alt har jeg været meget tilfreds og kan varmt anbefale Maack & Partnere til andre.

- Hayel Fares
Bedømt d. 23/06/2017

SUPER!

Altid super flinke, og gøre virkelig et godt stykke arbejde.
Det er 100% dem vi hos Bech Leasing vil bruge fremadrettet.

- Emrah Tokmak
Bedømt d. 20/06/2017

Service på højt niveau

Det er tydeligt at der bliver arbejdet og handlet på et højt og ikke mindst professionelt niveau. Servicen, kommunikationen, råd og vejledningen, er bestemt noget som letteregjorde min sag hos Maack & Partners. Jeg anbefaler firmaet til min egen omgangskreds.

- Izzet Tokmak
Bedømt d. 20/06/2017

I trygge hænder

Jurister med viden der kan hjælpe dig i alle situationer.

- Jonas
Bedømt d. 16/06/2017

Proffesionel men økonomisk

Kan varmt anbefale Maack & Partnere. Deres individuelle ekspertise indenfor hvert enkelt område, gør at det er det perfekte sted at være kunde. De har positivt overrasket, med deres hurtige udførelse af deres opgaver og til meget overskuelig priser.

- Jennie Souza
Bedømt d. 14/06/2017

Top professionel

Bruger firmaet både som min revisor og advokat.

De er top professionel og værner om deres klienter, altid nemme at få fat på og overholder ALLE deres aftaler samtidig med er de gode til følge op hvis man glemmer at aflever sit regnskab til tiden

- Rizwan Islam
Bedømt d. 14/06/2017

God service

Har oplevet god service i forbindelse med udforming af ægtepagt.

- Adam Opler
Bedømt d. 25/03/2017

Stiftelse af selskab

Vi fik stiftet vores selskab hos Maack & Partnere. Vi fik rigtig god rådgivning omkring valg af selskabsform og selskabsstruktur. De var hurtige til at stifte mit selskab og meget hjælpsomme. Alt i alt rigtig god service.

- Namo rengøring ivs
Bedømt d. 16/12/2016

Hjælp med registering IVS firma

Meget hjælpsom og rigtig godt kendskab af registrering af firma.

LiveInHome IVS

- LiveInHome
Bedømt d. 17/11/2016

God

God service

- Henriette Lauritsen
Bedømt d. 19/07/2016

Kompetente og ærlige.

Jeg kontaktede firmaet, da jeg havde nogle penge til gode og skyldner ville ikke betale, først da marck og partnere kom ind i billedet skete der noget, jeg har lavet et års kontrakt med firmaet, således at jeg ( hvis det bliver nødvendigt ) bare kan kontakte firmaet og bede dem tage affære.

- Lene Andresen
Bedømt d. 06/07/2016

Høj kvalitet og fornuftig pris

Jeg har skulle oprette varemærke og logobeskyttelse til min virksomhed. Volkan Turan varetog processen fra start til slut. Jeg blev sat godt ind i tingene, herunder ind i hvilke fordele og ulemper der var ved at gøre tingene på den ene eller anden måde.

Min sag er kompliceret da jeg ikke kun skal have varemærkebeskyttelse i Danmark og EU men også i en række andre lande uden for EU.

Volkan Turan har dog løst opgaven til perfektion og så endda til en fornuftig pris sammenlignet med hvad andre advokater har krævet for opgaven.

Jeg vil dog sige at det ikke er helt så billigt som man i første omgang forventer. Men det også fordi at der er så store ansøgningsgebyr forbundet med ansøgningerne til de respektive myndigheder.

- Telestark
Bedømt d. 25/03/2015

Bedre kunne det ikke være

Jeg var meget tryg ved deres rådgivning. Maack og Partner havde min familiesammenføringssag. Jeg fik forklaret hele processen på en enkel og overskuelig måde. Det er jurister med høj faglighed. Kan helt klart anbefales.

- Nawal
Bedømt d. 20/03/2015

Knivskarp juridisk rådgivning

Jeg havde fornøjelsen af, at få juridisk rådgivning af Maack & Partnere i anledning af en forpagtningsaftale og en ejendomstransaktion. Maack & Partnere er en af de få juridiske selskaber der virkelig formår, at sætte sig ind i klientens behov. Allerede efter første møde fik jeg det indtryk af, at de ville gøre deres bedste for, at efterkomme mine interesser, hvilket lykkedes for dem. Deres juridiske kompetencer er knivskarpe, hvilket gælder for alle deres arbejdsområder.

Jeg vil stærkt anbefale Maack & Partnere til enhver kunde, der er på udkig efter en skarp advokat/juridisk rådgiver, der sætter kundens behov i fokus.

- Fikri Memphis
Bedømt d. 19/03/2015

Rigtig Dejlig Oplevelse

Jeg er på jagt efter min første bolig, og jeg har ikke meget viden omkring boligkøb.
Efter jeg fik en rigtig god snak med Samer Abou taha fra maack og partnere, var jeg meget
mere rolig over min egen situation ang. mit køb. En yderste kvalificeret rådgivning, Hvor
jeg følte mig meget mere tryg efter samtalen med samer. Synes deres servicenorm passer rigtig godt til deres
beskrivelse.
Kunne høre med det samme at hans faglighed var i topklasse og tog sig tid, til at forklare mig de
mindste detaljer til boligkøbet, så jeg fik masser af viden til min vigtige fremtid, som betyder meget
for mig, da det er en stor og vigtig punkt i mit liv, som bare gjorde at jeg altid vil anbefale maack og partnere
, til alle andre som også har brug for en lille spark i den rigtige vej i livet.. Synes det var Fantastisk!! og vil
gerne sige det igen :)

- Henrik
Bedømt d. 19/03/2015

Fantastisk :D

Vi er en nystartet virksomhed som valgte at bruge Maack & Partnere som samarbejdspartner til vores virksomhed i og med at vi skulle have en masse ting på plads såsom kontrakter (Heriblandt udenlandske aftale kontrakter mellem os og leverandør), vedtægter, told & skat mm. Vi har fået en suveræn oplevelse og service fra M&P og super gode råd som har gjort os erhvervs dygtige. Vi ville ikke have kunne komme så langt som vi er kommet i dag uden M&P's hjælp. Vi vil klart kunne anbefale at man tager kontakt til M&P hvis man står i en situation og mangler alt fra jurist, advokat, eller bare erhvervs rådgivning. Priserne er billigere end fornuftige for nystartede virksomheder.

- Triple-M-Electronics
Bedømt d. 17/03/2015

Top professionelt og trygt rådgivning til priser hvor man ikke føler sig snydt

Jeg har i forbindelse med en privat skattesag haft den glædelig oplevelse af et samarbejde med Maack & Partnere.

Der blev taget hånd om min sag, med en fantastisk effektiv rutineret forståelse af min sags struktur og dens problematik. Dernæst blev den efterfulgt af en professionel løsnings-orienteret handlingsplan, der resulteret i et tilfreds og glædeligt resultat.

Jeg har via min fortid som ejere af flere danske virksomheder haft utallige kendskab og samarbejde til andre advokat kontere. Dog kan de ikke sammenlignes på nogen måde med det positive oplevelse og udbytte jeg fik for mit samarbejde med Maack & Partnere

Jeg vil til enhver tid anbefale Maack & Partnere til andre der har brug for juridisk hjælp, og som ikke ønsker at blive "flået levende" af de urealistiske høje priser mange advokat-kontorer tager for deres, til tider, meget simple service,

- Kerem Kivaner
Bedømt d. 16/03/2015

Maack & Partnere yder en professionel rådgivning

Salesconnection ApS havde Maack & Partnere som rådgiver inden for det juridiske felt. Maack & Partnere yder en professionel rådgivning med fokus på at skabe et overblik over de juridiske rammer. Dette var med til at give en tryghed for vores virksomhed, hvilket betød at det var lettere for os at fokusere på vores forretning og undgik uforudsete overraskelser. Vi fik sikret os som virksomhed et godt afsæt fra at være iværksætter til en etableret virksomhed.

Mvh. Cihan

- Salesconnection ApS
Bedømt d. 15/03/2015

Succesfuldt

Jeg oplevede at jeg følte mig tryg og hørt under hele forløbet. Maack og Partnere har kompetente jurister som varetog mine interesser på bedste vis. Alt i alt en succesfuld oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg ved i hvert fald hvem jeg skal bruge frem over.

- Happy yoghurt
Bedømt d. 25/02/2015