Maack & Partnere Regnskab København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Maack & Partnere Regnskab København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hos Maack & Partnere tilbyder vi flere løsninger for bogføring. Du vil derfor kunne finde en løsning, der passer til lige præcis din virksomhed, alt efter om det er en mindre eller større virksomhed eller om du er iværksætter. Idet den rette bogføring er altafgørende for din virksomheds udvikling og vækst, vil du hos os få faglighed fra flere vinkler nemlig både økonomiske og juridiske.

Er bogføring ikke en af dine stærke sider, eller vil du fortrække, at fokusere på andre aspekter i din virksomhed, så står vi hos Maack & Partnere klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder løsninger indenfor alle administrative økonomiopgaver. Ligeledes vil vi tilpasse os dine behov, alt efter om du ønsker, at vi varetager hele bogføringen eller enkelte opgaver. Idet vi går højt op i, at du føler dig tryg og underrettet under hele forløbet, vil du stadig have mulighed for at være med i bogføringen, uanset antallet af opgaver som du vælger at overlade til os. Du skal derfor heller ikke være bange for at stille spørgsmål undervejs.

Er du i tvivl om noget eller sidder tilbage med spørgsmål, så er du mere end velkommen til at give os et kald eller aftale et uforpligtende møde med os. På den måde vil vi sammen kunne finde frem til en mulig løsning, der vil dække dine behov, og du vil ikke længere sidde tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Book et gratis og uforpligtende møde i dag!
Kontakt os på telefon +45 53 333 123 eller [email protected] for en uforpligtende snak om dine muligheder.
Dansk , Shqip , العربية , English
Bogholder

Om

Personligt citat

"Winners don't make excuses"

Hvorfor vælger kunder Jer?

Fordi vi har dygtig personale der giver kunderne den bedste service. Vi er der for vores kunder, når de har brug for det både hvad angår økonomiske problemstillinger men også juridiske, da vi sidder i samme hus med vores juridiske afdeling. Kunden får derfor alt samlet under samme tag.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi har stor succes med at være tilgængelig for vores kunder på skabe, når de har brug for svar på et spørgsmål. Vi har heller ikke noget problem med at tage på virksomheds besøg, når der er brug for det.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi giver virksomheden løbende rådgivning og overblik.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Dinero-ekspert
Bogholder
Revisor
Cand.merc.aud.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse
Skatterådgivning
Selvangivelse
Revision

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden