MAARE ADVOKATER Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
MAARE ADVOKATER Odense C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Firmaet

MAARE Advokatanpartsselskab – herefter MAARE – er en moderne advokatvirksomhed, som yder rådgivning og advokatbistand til erhvervsvirksomheder, det offentlige samt private borgere.

Vi er kompetente til både indenretlig som udenretlig konfliktløsning og sagshåndtering. MAARE udfører retssags- og voldgiftsbehandling på et højt niveau for alle retsinstanser i Danmark, og via samarbejdspartnere også i udlandet. Vi er af vores klienter blevet betroet alt fra store og komplicerede sager, til mindre sager og ekspeditioner, som vi også tager alvorligt.

Hos MAARE har vi klientens interesser i centrum. Hver sag behandles ud fra en strategi som er lavet i tæt samarbejde med vor klient. Strategien er ikke bare en juridisk løsning, men derimod funderet på en grundig indsigt i sagens faktiske og kommercielle omstændigheder i forhold til klientens interesser, men også i forhold til hvilket resultat der kan opnås.

Kombinationen af forretningsmæssige og juridiske færdigheder, fører i reglen til en bedre omkostnings- og tidsmæssig effektivitet ved sagens behandling og ikke mindst resultat. Derfor er MAAREs medarbejdere dedikerede til at løse sagen og opgaven bedst muligt.

Læs mere på: http://maare-advokater.dk/
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden