Marcus Group Ltd København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Marcus Group Ltd København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi er en virksomhed, som opererer med mangeartede opgaver indenfor økonomi og ejendomme.

Vi tilbyder bogføringsopgaver for små- og mellemstore virksomheder til attraktive priser. Derudover har vi en fast samarbejdende revisor, som du som kunde kan benytte – eller du kan benytte egen revisor. Bogføringsopgaverne løses via vores Maltesiske selskab; Marcus Group Ltd.

Årsagen er, at vi tilbringer en stor del af året på Malta – og ejer SportscampMalta.com. SportscampMalta arrangerer bl.a. kombinerede sports- og sprogrejser.

Rent praktisk foregår det ved, at vores kunder scanner bilag ind og vi kan arbejde derfra. Det sparer vores kunder for porto og tid, da de kan sætte bilagene i en mappe umiddelbart derefter. Og koncentrere sig om deres egen forretning.

Arbejdet med SportscampMalta fylder på ingen måde vores arbejdstid ud, og derfor har vi ønsket at anvende vores store erfaringer indenfor økonomi som vores hovederhverv.

Vi tilbyder også rådgivning om privatøkonomi, rådgivning, forhandling og papirarbejde ved boligkøb samt rådgivning af erhvervsvirksomheder.

Du kan læse mere om denne rådgivning på www.boligraadgiver.dk og www.erhvervsraadgiver.dk.

Disse virksomheder er en del af Administrationsselskabet af 19.01.2011 ApS, Cvr.nr. 32677789.

Vi har en baggrund indenfor den danske finansverden med i alt 35 års erfaring i en stor dansk bank, mere end 20 års erfaring indenfor bolighandel og ca. 7 års erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder.

Vi glæder os til at løse din opgave!!
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden