Martinsen Vejle
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Martinsen Vejle
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi er til at tale med - og få fat i
Hos Martinsen gør vi en dyd ud af at være nemme at få fat i. Vi svarer hurtigt på mail - eller på sms, hvis du foretrækker det. Din kontaktperson har desuden et bagland med 220 lige så tilgængelige kolleger på 10 lokale kontorer.
Vi tror på, at nærhed og og lokal tilstedeværelse har værdi for vores kunder. At indsigt i vores kunders område, branche og forretning gør en forskel.
I Martinsen er vi mange nok til at kunne løfte komplekse opgaver effektivt. Og få nok til at være i øjenhøjde. Den, du taler med, er også den, der udfører arbejdet for dig.

Kvalitet rimer på effektivitet
Hos Martinsen balancerer vi en høj faglig standard og respekten for god revisorskik med ejerlederes berettigede ønske om et effektivt samarbejde.
Den høje faglige kvalitet sikrer vi ved at bemande opgaverne med erfarne medarbejdere. Disse medarbejdere er faktisk også hovedårsagen til vores høje effektivitet. De nyeste digitale værktøjer bidrager naturligvis. Men det er menneskerne i Martinsen, der er hemmeligheden bag, at vi siden 1940 har leveret høj faglighed – effektivt.

Ordentlighed er vigtigere end nogensinde
Hos Martinsen tror vi på, at noget så gammeldags som ordentlighed er vigtigere end nogensinde. Vedholdende ordentlighed og troværdig information.
Vi tror på, at ærlig øjenkontakt, faste håndtryk og ordholdenhed igennem generationer er vigtige komponenter i succeshistorien om Danmarks små og mellemstore virksomheder.
Vi tror på, at ejerledere i Danmarks små og mellemstore virksomheder har behov for en rådgiver, de kan regne med og stole på. Både når det går godt, og når det går knap så godt. Tillid hos kunderne er noget, vi stræber efter at gøre os fortjent til hver eneste dag.

Vi står klar til at hjælpe dig
Nærhed, effektivitet, tillid, kvalitet og troværdighed er med fra start i vores dialog. Du kan altid kontakte os for høre mere om revision og regnskab.
Ring, skriv eller kig forbi til en snak om hvordan vi giver dig overblik over drift og udfordringer med regnskabet, Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse
Skatterådgivning
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Erik Sundt for 5 år siden
Very professional and quick replies. Easy to work with and he knows the answers, or he will quickly do the research for us

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden