Mejbo København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Mejbo København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

MEjBo Ejendomsadministration & Bogføring indehaves af Maj-Britt Sørensen, som i over 20 år har været ansat i én og samme mindre ejendomsadministration i indre København, hvor igennem hun har oparbejdet en mangeårig erfaring samt et bredt og indgående kendskab indenfor de arbejdsopgaver, som er forbundet med administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og private udlejningsejendomme.

Derudover har Maj-Britt ligeledes igennem mange år - udover de regnskabs- og bogholderimæssige arbejdsopgaver, som er forbundet med ejendomsadministration - beskæftiget sig med bogførings- og bogholderiassistance for små og mellemstore virksomheder, herunder bl.a. advokatbogholderi.

MEjBo er en mindre ejendomsadministrations- og bogføringsvirksomhed, som sætter en ære i, at kunne yde et personligt og proffesionelt engagement overfor alle kunder - små som store.

Vores målsætning og vision er ikke at blive blandt de største på markedet, men derimod blandt de bedste - målt på service og kvalitet.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden