0.00 / 0 bedømmelser

Merqur ApS

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Merqur ApS kan give dig et kvalificeret tilbud.

Merqur leverer højkvalitets regnskabsservice til nettopriser ved brug af cutting-edge omkostningsdifferentiering, teknologi og kvalitetssikring.

Vision:

Markedet for regnskabsservice bliver i stigende grad globaliseret og dermed, i takt med nye teknologiske landvindinger, følger naturlige krav om lavere priser og højere kvalitet.

Mission:

Merqur leverer højkvalitets regnskabsservice til nettopriser ved brug af cutting-edge omkostningsdifferentiering, teknologi og kvalitetssikring.

Anstændighed:

Merqur tror på godt og gedigent håndværk – uden ”smuthuller” og andet ”trylleri”.

Kompromisløs kvalitet:

Vi og vores partnere anvender kvalitetssikring baseret på ISO 9001 og Six Sigma standarderne.

Værdiskabende partnerskab:

Vi mener, at branchen er præget af for høje priser og for lav kvalitet. Merqur har fundet en metode, hvorved vi i samarbejde med vores kunder kan levere højkvalitet og samtidig tilbyde markedets laveste priser.

Inderkredsen:

Merqur består af erfarne topledere og specialister med erfaring indenfor: Regnskabsservice – Kvalitetsstyring – Omkostningsdifferentiering – RevisionMerqur ApS

Vester Voldgade 83, 4 sal
1552 København V


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her