Mette Højberg Advokatfirma København K
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Mette Højberg Advokatfirma København K
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews

Information

Langt de fleste civile sager kommer ikke i retten. Er du alligevel havnet i en situation, hvor det ikke er muligt at finde en løsning på tvisten udenom det retlige system, kan vi hjælpe dig.

De civile sager opstår, når to parter fx ikke kan enes om en betaling eller en rettighed.

Vi bygger vores arbejde på ærlighed og tillid. Med over 10 års erfaring fra store advokathuse kan vi formidle den til tider komplekse juraverden til hverdagssprog. Vi tager dig i hånden og hjælper dig igennem hele forløbet, så du hele tiden føler dig som en del af processen.

Når en sag skal for retten er det nødvendigt at gribe den an på en særlig måde. Det kræver erfaring inden for retssystemet at vide præcis, hvilke argumenter der virker. Samtidig er der bestemte procedurer, som advokater uden dette speciale ikke kender til, og som kan få konsekvenser for, om du vinder eller taber sagen.

Derfor anbefaler vi, at du bruger en advokat med speciale i at gå i retten, hvis din sag er kommet dertil.

Vores spidskompetence er at gå i retten, og derfor kan vi hjælpe dig igennem en sag både ved byret, landsret og Højesteret.

Vi rådgiver desuden inden for selskabsret, erstatningsansvar og kontraktforhold. Med vores proceserfaring ved vi, hvilke detaljer der er vigtige at få på plads for at stå så stærkt som muligt i en potentiel, fremtidig konflikt.

Så har du brug for at få vurderet, hvor stærkt du står i en potentiel sag, er du blevet sagsøgt eller vil du fremtidssikre dig, så send meget gerne en mail eller ring til os. De indledende drøftelser er naturligvis uden beregning!

Vi glæder os til at høre fra dig.
Dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Møderet for Landsret
Ansvarsforsikring
Medlem af Advokatsamfundet
Advokat
Cand.jur
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
AD Agentur Aps for 7 år siden
Vi fik hjælp i en strid omkring ophævelsen af en agentkontrakt og var yders tilfreds med det arbejde Mette udførte . Vi vil helt klart benytte Mette igen. Prisen for det udførte arbejde var absolut fair.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden