Michro Advokatselskab København K
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Michro Advokatselskab København K
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews

Information

Med en baggrund fra bl.a. Bech-Bruun og GN Store Nord har Michael specialiseret sig i startups, iværksætteri og mindre virksomheder.

Michael har selv startet flere virksomheder og er tilknyttet forskellige bestyrelser og advisory boards. Michael kender derfor til virksomheders behov og de kommercielle udfordringer - ikke kun de juridiske forhold.

Målet er er at give startups og mindre virksomheder solid rådgivning til en pris, hvor de kan være med og være en let tilgængelig samarbejdspartner, der kan få tingene gjort ordentligt og effektivt, sådan at du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Michael tilbyder bl.a. rådgivning indenfor:

Selskabsret:

Stiftelse af selskaber

Holdingstrukturer

Ejeraftaler

Investeringer

Aftaler og kontrakter:

Forhandling og gennemgang af kontrakter

Udarbejdelse af aftaler (fx udviklingsaftaler, samarbejdsaftaler, forretningsbetingelser, distributørkontrakter, forhandleraftaler, investeringsaftaler mv.)

General erhvervs- og formueret:

Ansøgninger og tilladelser

Løbende spørgsmål ved drift af virksomheder
dansk
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Medlem af Advokatsamfundet
Advokat
Medlem af Danske Advokater
Cand.jur
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Wire Help IVS for 6 år siden
Som nystartet virksomhed, har jeg været meget tilfreds med Michro. Forløbet har været professionelt og det har foregået hurtigt, samt har prisen været fair.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Wire Help IVS for 6 år siden
Som nystartet virksomhed, har jeg været meget tilfreds med Michro. Forløbet har været professionelt og det har foregået hurtigt, samt har prisen været fair.
Opgavedesign ivs for 7 år siden
Kan varmt anbefales, super serviceniveau, masser af gode råd og vejledning, det hele til en rimelig pris, og i det hele taget et behageligt bekendtskab
PlusCamp for 7 år siden
Kan varmt anbefale Michro. Vi har fået utrolig kompetent rådgivning og vil fremadrettet fortsat benytte Michro.
Kasper for 7 år siden
Michael er en dygtig jurist, som er skarp til at løse komplicerede problemstillinger både af kommerciel og juridisk karakter. At Michael selv har været med til at starte virksomheder giver mig en tryghed som klient, da jeg ved, at han også kender spillets regler fra den anden side af bordet.
Jan Andersson, Instructme for 7 år siden
Vi sætter pris på, at Michael altid er tilgængelig og nem at komme i kontakt med samtidig med at han har sat sig godt ind i vores virksomhed. Det er næsten som at have ham ansat hos os!
D/N Group IVS for 7 år siden
Super arbejde vi fik lavet af Michael! Han er dygtig til det han laver, og han formår at forklare tingene i øjenhøjde, så man forstår tingende. Der bliver ikke pakket noget ind, og prisen er fast. Super godt alt sammen!
Nicki Larsen for 7 år siden
Da han selv er iværksætter, forstår Michael de problemstillinger man kan stå overfor som nystartet. Han formår derfor at kommunikere i en jargon der er til at forstå. Han er en virkelig dygtig rådgiver, ikke kun mhp. det juridiske, men også andre strategiske forhold. Han er samtidigt et varmt og behageligt menneske der på empatisk vis, virker til at kunne tilpasse sin rådgivning til den enkeltes behov. Som iværksætter kan jeg varmt anbefale Michro Advokatselskab.
SK-Agentur for 7 år siden
Michro Advokatselskab hjalp mig med at få skrevet en kompleks kontrakt med en ny leverandør i Dubai, dette blev gjort professionelt og ikke mindst hurtigt. Michael var utrolig god til at forklare advokat snak for mig, så jeg havde fuldt overblik over hvad kontrakten indeholder, og jeg selv var tryg ved at underskrive den.
eAnatomi for 7 år siden
Michael fra Michro er til dato, den mest sympatiske og effektive advokat, jeg har arbejdet sammen med. Jeg ser frem til at arbejde med Michro igen og videregiver mine varmeste anbefalinger.
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste